Hrnčekový makový koláč

xeepeetXeepeet, 18. júla 2010 10:13
Ďalšie jeho recepty »

Tento koláč je z kategórie úplne najjednoduchších. Je to akýsi prvý level, resp, zahrievacie kolo pre budúcich cukrárov :). Zvládne ho každý, kto vie, čo je to objem jeden hrček. A kto by nevedel, tak si odráta 2 a pol dcl alebo 3 dcl.

2 min
príprava
20 min
na 220 °C

Suroviny

3 ks
2 hrnčeky
1 hrnček
2 hrnčeky
1 hrnček
1 ks
2 hrnčeky

Postup prípravy

  1. 1

    Pripravíme si nádobu, do ktorej nám všetky suroviny so svojím objemom vojdú s dostatočným priestorom na miešanie.

  2. 2

    Všetky suroviny postupne pridáme a zmiešame. Nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech (alebo na plech na ktorý dáme papier na pečenie). Pečieme 20 min na 220 C.

  3. 3

    Upečený a vychladnutý koláč môžeme natrieť jahodovým džemom a dať šľahačku alebo kokos

ohodnoť recept:
Hlasovalo 5 ľudí (5,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist