Hrianky s jablkom a so syrom

Marián Hajtol
kuchár siete Accor-Pannonia Slovakia, 27. októbra 2016
Hrianky s jablkom a so syrom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
5 minút
príprava
10 minút
na 180 °C

Suroviny

8 plátkov
1 ks
4 plátky
4 plátky




Postup

  1. 1

    Hriankový chlieb jemne opečieme v hriankovači. Jablko nakrájame na tenké plátky. Medzi dva krajce chleba dáme plátok čedaru, plátok jablka a plátok goudy.

  2. 2

    Plátky chleba poukladáme na plech, ponatierame vrchný kúsok maslom a dopekáme dochrumkava v rúre zohriatej na 180 °C tak, aby sa začal syr topiť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia