Haruľa pálivá

andrealack - bez fotkyandrealack, 27. mája 2015

Tento recept prekvapí každú návštevu.

6
porcií
20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

8 - 10 ks
1 ČL
4 PL
1 PL
1 ČL
1 strúčik
1 ks
2 ks
 na vyprážanie




Postup

  1. 1

    Očistené zemiaky, cibuľu a cesnak na jemno postrúhame.

  2. 2

    Pridáme zvyšné suroviny premiešame a na oleji vypráža malé placky.

  3. 3

    Prajem dobrú chuť. Je to jemné pálivé a chutné prekvapenie.

Diskusia k receptu

jjanosik
Vyborny recept som si "upravil" tak ze zemiaky som uvaril v supke, hotove a vychladnute som osupal a prepasiroval. Chutia vynikajuco!!
andrealack
Jožko podľa toho aká návšteva má prísť, pridáš aj množstvo omáčky.
Samozrejme žartujem.
evanaaa
Pikantné máme u nás radi, kde sa to dá, aj takto by to šlo. Len nie haruľa, tá je myslím pečená vcelku na plechu, ale placky......a ešte, Jožku si premenil na Jožka:)))
evanaaa
@jjanosik si si to upravil, ale to už nie sú placky ako zo surových zemiakov, asi lokše, daj recept, ako si ich spravil. Ale verím, že chutné, len už niečo iné.....
methi
Upravte tu stitok, nepatri do veganskych, ak je tam vajce.
evanaaa
@extrapaliveomackysk , ďakujem, ja mám nejaké tie štipľavinky doma, viac druhov, ale asi už nebudem môcť "páliť jedlá", lebo mám problémy so žlčníkom, mám strach, môj muž zatiaľ stíha:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia