5-7 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V menšej nádobe rozohrejeme maslo, med a hnedý cukor. Nádobu stiahneme z rozohriateho sporáka a primiešame olej, dijonskú horčicu, sójovú omáčku a nastrúhaný zázvor. Zmes necháme vychladnúť.
- 2
Lososa grilujeme potretého olejom, osoleného a okoreneného najprv kožou dole. Mäsovú stranu potrieme rovnomerne vrstvou zmesi pripravenej z masla, medu a cukru.
- 3
Vždy po 5 - 7 minútach mäso otočíme, až kým je pekne prepečené. Ako prílohu podávame zeleninový šalát a biele pečivo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu