Foto: 2010
Kukurica s majonezou , parmezanom a paprikou ? (:. Takto vam ju ponuknu v rodisku kukurice v juznej amerike v stanku na ulici a Zobraziť celý popisKukurica s majonezou , parmezanom a paprikou ? (:. Takto vam ju ponuknu v rodisku kukurice v juznej amerike v stanku na ulici a je uplne super . Takze Elote a tradicna verzia na grile.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kukuricu opatrne otvorime aby sme mohli otrhat "vlasy."
-
2
Ocistime a naspat zavrieme a namocime aspon na 30 minut vo vody.
-
3
Dame na grill a otacame a grilujeme do makka nasa trvala cca 25 minut.
-
4
Otrhame listy , odrezeme spodok a tradicne nastrcime spajglu ( aby sa to dalo chytit do ruky ).Zoberieme svoju oblubenu majonezu a stedro natrieme -dookola :)
-
5
Zoberieme nastruhany parmezan alebo iny tvrdy syr ako Chedar alebo aky mame a stedro posypeme.
-
6
Pred deti dame sladku papriku pre dospelych stiplavu ale aj trochu stavy z limetky.
@ rajnica po predu sa ospravedlnujem .
www.gourmetsleuth.com/Dictionary/C/Cotija-cheese-5788.aspx...
www.reluctantgourmet.com/corn_on_the_cob.htm...
pre mna staci posolit a potriet maslom...