Elote
Autor receptu: 2010
Kukurica s majonezou , parmezanom a paprikou ? (:. Takto vam ju ponuknu v rodisku kukurice v juznej amerike v stanku na ulici a je uplne super . Takze Elote a tradicna verzia na grile.
30 minút príprava |
25 minút tepelná úprava |
Postup
- Kukuricu opatrne otvorime aby sme mohli otrhat "vlasy."
- Ocistime a naspat zavrieme a namocime aspon na 30 minut vo vody.
- Dame na grill a otacame a grilujeme do makka nasa trvala cca 25 minut.
- Otrhame listy , odrezeme spodok a tradicne nastrcime spajglu ( aby sa to dalo chytit do ruky ).Zoberieme svoju oblubenu majonezu a stedro natrieme -dookola :)
- Zoberieme nastruhany parmezan alebo iny tvrdy syr ako Chedar alebo aky mame a stedro posypeme.
- Pred deti dame sladku papriku pre dospelych stiplavu ale aj trochu stavy z limetky.