Foto: eldina
výborné ,domáce,lepšie ako najhustejšia kyslá smotana/na našom trhu/...:).......aj rýchle,ked odhliadneme od toho ,že si ho musíme aspoň pol dňa predtým pripraviť,ako ho budeme Zobraziť celý popisvýborné ,domáce,lepšie ako najhustejšia kyslá smotana/na našom trhu/...:).......aj rýchle,ked odhliadneme od toho ,že si ho musíme aspoň pol dňa predtým pripraviť,ako ho budeme potrebovať...:)
Postup
-
1
vymiešame si/metličkou,len aby sa nám spojili suroviny/ šľahačku s 2 PL jogurtu ,nádobu dobre uzavrieme a necháme stáť pri izbovej teplote 8-12 hodín/prípadne dlhšie,kým nezhustne/
- 2
V prípade,že chcete créme fraiche hustejší,môžte vymiešať mixérom/pred tým,ako ho už dáte do chladničky/
- 3
môže sa používať aj do varených /horúcich/ jedál......nie len v studenej kuchyni/koláče,ovocie,šaláty/.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu