Domáca treska

Autor receptu: rigocka

Tresku robievam dosť často,keďže všetci chlapi v rodine sú rybári a takúto v obchode nekúpim.Je naozaj veľmi chutná,keď ju vyskúšate uvidíte rozdiel.Najlepšia je z bielych rýb (sumec,šťuka),môže byť aj kapor,ale potom je moc mastná.

Suroviny

Postup

  1. Rybu uvaríme v slanej vode,necháme vychladnúť a vykostíme. Cibuľu nakrájame na jemno,mrkvu nastrúhame,uhorky nastrúhame, alebo nakrájame na jemno ako cibuľu,pridáme k mäsu,trošku premiešame,pridáme majonézu,smotanu a ocot.Osolíme, okoreníme a pridáme cukor podľa chuti.Zmiešame a necháme v chladničke na pár hodín,aby sa spojili všetky chute. Dobrú chuť:)