Domáca tatárska omáčka

rybka59 - bez fotkyrybka59, 2. decembra 2015

Tento recept mám s časopisu už 20r,je vyborná chuti nám lepšie ako kupená

4
porcie
60 minút
príprava

Suroviny

2 ks
štipka
1 čl
1 pl
štipka
2 dl
2 - 3 ks
1 ks
2 - 3 strúčiky
podľa chuti
podľa chuti
podľa potreby




Postup

  1. 1

    Všetky prísady spolu zmixujeme a pridávame po troške olej,čím viac oleja pridáme,tým je omáčka hustejšia.

  2. 2

    Uhorky a cibuľu môžem tiež mixovať, alebo nadrobno nakrájať.Nakoniec omčku dochutíme a dáme na chviľku do chladničky.

Diskusia k receptu

mesiar50
Robil som navlas podobnú,len bez cesnaku a vegety.No musím napísať,že miesto mlieka som použil kyslú a šľahačkovú smotanu.
Chuťovo bola moja omáčka dobrá a verím tomu,že aj tvoja chutí skvelo.:-)
2x xyz a nela88
rybka59
Dakujem vám zakomentare, majonéza sa robí zo surových vajec,majoneza s kyslou smtanou je je skôr ako drisig, ale kolo ludi tolko chutí kto ako ma rad,je tu dost receptou na majonézu taku to som tu nenašla tak som sa chcela s vami o recept podelit snad niekomu bude chutit..
mamatata2
Tiež sme robievali takto z varených vajíčok a mala úspech, ďakujem za pripomenutie, vyskúšam znovu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia