Cuketa s ryžou a bryndzou

ryzasos - fotkaRyža SOS, 5. septembra 2023. Komerčný recept.
Cuketa s ryžou a bryndzou
Foto: ryzasos

Jednoduchý, ľahší recept na teplý večer. Plné chuti a vlákniny. Vyskúšajte ako rýchlu večeru počas týždňa.

2
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
150 g
125 g
z 1/2 citróna
3 vetvičky




Postup

  1. 1

    Ryžu SOS Long uvarte podľa návodu na obale.

  2. 2

    Dochuťte soľou a čiernym korením.

  3. 3

    Cuketu nakrájajte na kolieska a uvarte na pare alebo jemne ugrilujte na oleji, ako to preferujete.

  4. 4

    Na tanier uložte cuketu, posypte uvarenou ryžou, podrvenou bryndzou a petržlenovou vňaťou. Dochuťte citrónovou šťavou, soľou a čiernym korením.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia