Conchiglie s údeným lososom a horčicovo-smotanovou omáčkou

semiramis - fotkasemiramis, 17. septembra 2012

Jeden zo skvelých receptov od mojich talianskych priateľov.

4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

450 g (mušličky)
300 ml
2 lyžičky
4  - nakrájaná na tenké kolieska
225 g
z 1/2  citróna
2 lyžice nasekaná




Postup

  1. 1

    Cestoviny varíme v mierne osolenej vode, kým nie sú al dente. Scedíme ich a vrátime do hrnca. Pridáme kyslú smotanu, hořicu, mladú cibuľku, údeného lososa a citrónovú kôru. Na miernom ohni za stáleho miešania prehrejeme. Podľa chuti pridáme korenie.

  2. 2

    Jedlo ozdobíme nasekanou pažítkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia