Čokoládove rezy (fotorecept)

Čokoládove rezy (fotorecept)
Foto: ancicka
ancickaAncicka, 58 ročná žena, Spišské Podhradie., recept pridala: 28. januára 2012 21:22Ďalšie jej recepty

Jemné,lahodné.

Suroviny

24
porcií
60
minút
príprava
10
minút
na 170 °C

Postup prípravy receptu

1

Suroviny,
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 1

2

bielky vyšľaháme,pridáme cukor a žltky.
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 2

3

Do zašľahaného pridáme múku s pr.do pečiva a kakom a nastrúhame čokoládu a zamiešame.
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 3

4

Vylejeme na veľký plech a upečieme.
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 4

5

Z mlieka a pudingu uvaríme hustý puding a necháme vychladnuť.Maslo s cukrom vyšľaháme a pridáme puding.Dochutime aromou.Vyšľahame.
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 5

6

Plat cesta rozkrojíme napoly a na jednú stranu rozotrieme plnku.
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 6

7

Vyšľaháme šľahačky podľa návodu a do druhej pridáme kakao.
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 7

8

Najprv natrieme bielu a tak kakaovu.
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 8

9

Na šľahačku nastruháme horku čokoládu.
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 9

10

Necháme stuhnúť a pokrájame na rezy.
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 10



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • danculka, 29. januára 2012 o 09:52
    Aj tieto rezy nemajú chybu...


  • salinka, 29. januára 2012 o 10:17
    Kolacik sa mi velmi paci. Musi byt naozaj lahodny a hlavne nie je tam vela masla. Urcite ho vyskusam. Dakujem za recept


  • slavnicanka, 29. januára 2012 o 10:56
    to cesto sa prečo prekrojilo na polovicu?


  • samanka, 29. januára 2012 o 11:25
    @ancicka Tvoj zákusok nemá chybu....


  • elisticka, 29. januára 2012 o 12:52
    krasny ako vsetky tvoje kolaciky:-))


  • jumotka, 29. januára 2012 o 12:55
    Práve som ho urobila,dúfam bude chutiť,ďakujem za recept :-)


  • 3sandra3, 29. januára 2012 o 14:35
    v bode číslo 6 chýba jeden krok: na plnku dáme druhú časť cesta /aspoň tak predpokladám/


  • orchidea, 29. januára 2012 o 14:44
    koláčik musí byť úchvatný... ukladám si


  • izabella929, 29. januára 2012 o 14:46
    krásne a iste aj výborné.-))


  • ola111, 29. januára 2012 o 16:01
    Ou,dala by som sa veru ponúknuť,musí byť ozaj lahodný:-)


  • ancicka, 29. januára 2012 o 16:43
    @jumotka ,isto vám zákusok chuti! Som rada,že si ho urobila.
    @sandra je to tak,že sa prekrojená druhá časť cesta dá na plnku a tak šľahačka.
    Dakujem vám za vaše komentíky.Oplatí sa ho vyskúšať,lebo je veľmi lahodný!


  • sneica, 29. januára 2012 o 16:47
    kolacik super...kk


  • jumotka, 29. januára 2012 o 18:23
    Výbornýýý :-) chutil všetkým


  • luliatko, 29. januára 2012 o 18:23
    mňaam..ukladáám:)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Liptovská fazuľa, modranské víno
Liptákov v Modre by ste zrátali na prstoch jednej ruky. Ich modranským lídrom je Ľubo Rapoš. Môj priateľ, výtvarník, citlivý a dobrý človek.

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2015: Jablkové hodovanie Jablkové hodovanie
Časopis Varecha v piatok 4. septembra v denníku Pravda.


TOPlist