Čokoládove rezy (fotorecept)

Čokoládove rezy (fotorecept)
Foto: ancicka
ancickaAncicka, recept pridal: 28. januára 2012 21:22Ďalšie jeho recepty

Jemné,lahodné.

Suroviny

24
porcií
60
minút
príprava
10
minút
na 170 °C

Postup prípravy receptu

1

Suroviny,
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 1

2

bielky vyšľaháme,pridáme cukor a žltky.
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 2

3

Do zašľahaného pridáme múku s pr.do pečiva a kakom a nastrúhame čokoládu a zamiešame.
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 3

4

Vylejeme na veľký plech a upečieme.
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 4

5

Z mlieka a pudingu uvaríme hustý puding a necháme vychladnuť.Maslo s cukrom vyšľaháme a pridáme puding.Dochutime aromou.Vyšľahame.
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 5

6

Plat cesta rozkrojíme napoly a na jednú stranu rozotrieme plnku.
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 6

7

Vyšľaháme šľahačky podľa návodu a do druhej pridáme kakao.
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 7

8

Najprv natrieme bielu a tak kakaovu.
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 8

9

Na šľahačku nastruháme horku čokoládu.
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 9

10

Necháme stuhnúť a pokrájame na rezy.
Čokoládove rezy (fotorecept) - obrázok 10



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • danculka, 29. januára 2012 o 09:52
    Aj tieto rezy nemajú chybu...


  • salinka, 29. januára 2012 o 10:17
    Kolacik sa mi velmi paci. Musi byt naozaj lahodny a hlavne nie je tam vela masla. Urcite ho vyskusam. Dakujem za recept


  • slavnicanka, 29. januára 2012 o 10:56
    to cesto sa prečo prekrojilo na polovicu?


  • samanka, 29. januára 2012 o 11:25
    @ancicka Tvoj zákusok nemá chybu....


  • elisticka, 29. januára 2012 o 12:52
    krasny ako vsetky tvoje kolaciky:-))


  • jumotka, 29. januára 2012 o 12:55
    Práve som ho urobila,dúfam bude chutiť,ďakujem za recept :-)


  • 3sandra3, 29. januára 2012 o 14:35
    v bode číslo 6 chýba jeden krok: na plnku dáme druhú časť cesta /aspoň tak predpokladám/


  • orchidea, 29. januára 2012 o 14:44
    koláčik musí byť úchvatný... ukladám si


  • izabella929, 29. januára 2012 o 14:46
    krásne a iste aj výborné.-))


  • ola111, 29. januára 2012 o 16:01
    Ou,dala by som sa veru ponúknuť,musí byť ozaj lahodný:-)


  • ancicka, 29. januára 2012 o 16:43
    @jumotka ,isto vám zákusok chuti! Som rada,že si ho urobila.
    @sandra je to tak,že sa prekrojená druhá časť cesta dá na plnku a tak šľahačka.
    Dakujem vám za vaše komentíky.Oplatí sa ho vyskúšať,lebo je veľmi lahodný!


  • sneica, 29. januára 2012 o 16:47
    kolacik super...kk


  • jumotka, 29. januára 2012 o 18:23
    Výbornýýý :-) chutil všetkým


  • luliatko, 29. januára 2012 o 18:23
    mňaam..ukladáám:)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist