Čína z woku (fotorecept)

Autor receptu: tkatka

Chutná a rýchla čína z woku :)

6
porcií
45 minút
príprava

Postup

  1. Pripravíme si suroviny.
  2. Cibuľu nakrájame na kocky.
  3. Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky.
  4. Bezvaječné rezance pšeničné uvaríme vo vode za 15 minút, scedíme a pridáme trošku olej, aby sa nezlepilo.
  5. Do woku nalejeme olej a necháme zohriať.
  6. Pridáme mrazenú zeleninu wok classic a šampiňony a prudko restujeme. Keď je zelenina hotová dáme na tanier, aby sme mohli spraviť kuracie prsia.
  7. Wok nemusíme umývať. Nalejeme olej necháme zohriať pridáme cibuľu a osmažíme.
  8. Pirdáme kuracie prsia a tiež osmažíme.
  9. Takto vyzerá po smažení.
  10. Pridáme korenie na čínu, soľ, rascu mletú a premiešáme.
  11. Potom pridáme kečup a čili omačku ak máme radi štiplavé (ja som teraz nepridala pretože dojčím 4 mesačného synčeka :) )
  12. Pridáme zeleninu a premiešáme, potom to dáme do hrnca lebo wok panvicu ešte raz potrebujeme.
  13. Do woku prilejeme olej necháme zohriať a pridáme cestoviny, na ktoré prilejeme trošku kečupu a zamiešáme, aby dostal červenkastú farbu.
  14. Takto vyzerá po úprave.
  15. Nakoniec servírujeme. Prajem dobrú chuť :)