Čína z woku (fotorecept)
Autor receptu: tkatka
Chutná a rýchla čína z woku :)
Postup
- Pripravíme si suroviny.
- Cibuľu nakrájame na kocky.
- Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky.
- Bezvaječné rezance pšeničné uvaríme vo vode za 15 minút, scedíme a pridáme trošku olej, aby sa nezlepilo.
- Do woku nalejeme olej a necháme zohriať.
- Pridáme mrazenú zeleninu wok classic a šampiňony a prudko restujeme. Keď je zelenina hotová dáme na tanier, aby sme mohli spraviť kuracie prsia.
- Wok nemusíme umývať. Nalejeme olej necháme zohriať pridáme cibuľu a osmažíme.
- Pirdáme kuracie prsia a tiež osmažíme.
- Takto vyzerá po smažení.
- Pridáme korenie na čínu, soľ, rascu mletú a premiešáme.
- Potom pridáme kečup a čili omačku ak máme radi štiplavé (ja som teraz nepridala pretože dojčím 4 mesačného synčeka :) )
- Pridáme zeleninu a premiešáme, potom to dáme do hrnca lebo wok panvicu ešte raz potrebujeme.
- Do woku prilejeme olej necháme zohriať a pridáme cestoviny, na ktoré prilejeme trošku kečupu a zamiešáme, aby dostal červenkastú farbu.
- Takto vyzerá po úprave.
- Nakoniec servírujeme. Prajem dobrú chuť :)