Cestoviny na smotane s kuracím mäsom

allilla - bez fotkyallilla, 6. januára 2014
Cestoviny na smotane s kuracím mäsom
Foto: allilla
8
porcií
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

900 g
500 g
1 strúčik
1 čl
1 čl
2 ks
1 ks
250 g
2 čl




Postup

  1. 1

    sampiony,slaninku,bazalku,tymian,korenie, sol,cesnak,oprazime na masle(alebo olivovom oleji)

  2. 2

    Nakrajane kuracie prsia pokvapkame worchestrovou a sojovou omackou a pridame do panvici

  3. 3

    pridame bambina,nivu,smotanu a ostatne ingrediencie podla chuti med.Varime cca 20min. Tuto zmes pridame do uvarenych cestovin,premiesame ,ozdobime bazalkou(cerstvou)

Diskusia k receptu

radox1
Velmi podobne pravym talianskym cestovinovym jedlam podavanych v or restauraciach to veru podobne urcite nie je,ale hlavne je ze vam to chuti.
afataga
si ma pobavila, ze podobne pravym talianskym cestovinam :-))) ani z vrtulnika
mirop
patlaniny z tavenaku a sojovky sa dostavaju k slovu i v 2014... Taliani by sa mohli urazit
johaninka
Ja ich určite vyskúšam vyzerajú dobre a týmto večným sťažovateľom na vareche afataga, mirop, micanela a podobne odkazujem že by si mali vytvoriť svoj sťažovateľský web a nekritizovať všetkých...houk
lexemma
mozno nie podobne pravym talianskym, ale to ze je tam vsetko dobre je pravda! mnam, urcite spravim coskoro :-)
alenka25
tak samozrejme, kto bol v taliansku a jedol prave talianske cestoviny, tak vie, ze toto ma od nich daleko :) Ale je to uplne jedno, pokial to allilla a jej rodinke chuti :) Ved nikto nam nekaze jej recept okamzite vyskusat... :)
jujoska
@alenka25 ale ked ona zbytocne drazdi takymi zavadzajucimi recami v uvode, naco je to dobre. Preto ma taku zlu odozvu. Mozno ze v nejakych zahadnych "or" restauraciach sa to ako "prave" talianske jedlo podava, ale urcite nie v Taliansku. Vsak ked im takato prapodivna kombinacia chuti, nech si ju doma daju....
jujoska
@johaninka pokial viem, kritizuju sa tu take recepty, ktore k tomu priam nabadaju. Zdaleka nie vsetky. Ty zase kritizujes ludi, aky je v tom rozdiel? Potom aj ty patris na "stazovatelsky web" :-D
alenka25
@jujoska , chapem, ved ja tiez neznasam recepty typu - kuracie maso, taveny syr, broskyna a vegeta - ale nech si kazdy je co chce. Najma si nemyslim, ze to tu dala preto, aby vyslovene "drazdila" :) Bohuzial, slovaci este neprisli na to, ako varit chutne, zdravo :)
belecek
rozmýšlam, čo mi v tom recepte ešte chýba... asi pangasia by som pridala a kde je postrúhaný kamarát eidam tridsiatka????




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia