Cestovinový koláč

Autor receptu: mrsl

Prvy krat som tento kolac varila vcera na veceru a bol vynikajuci. Chcela som uvarit nieco rychle a poviem vam, stoji to zato vyskusat.

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Osmazime cibulku a cesnak na teflonovej panvici. Smazime asi minutku a potom pridame na drobno pokrajanu paradajku, papriku, sparglu a kukuricu z konzervy. Smazime asi 4-5 minut a potom pridame bazalku a uvarene cestoviny. Vsetko dobre zamiesame. (Moze sa pridat hociaka zeleninka ako napr. mrazeny zeleny hrach, zalezi na tom co mate doma)
  2. V miske vyslahame vajcia s vidlickou pridame sol, korenie, nadrobno nasekanu petrzlenovu vnat a parmesan. Zmes vylejeme na cestoviny, prikrijeme a varime na miernom ohni 10 minut.
  3. Ulozime panvicu pod predhriaty grill a varime 4-5 minut. Po upeceni vybriemie s pod grillu a nechame 5 minut postat. Nakoniec vyklopime na dosku a pokrajame na trojuholniky. Podavame so salatovymi listami a rychlym zeleninovym salatom.
  4. Rychly zeleninovy salatik pripravime pokrajanim cervenej cibule, paradajok, salatovej uhorky a papriky na drobne kocky. Osolime, okorenime a podavame.