Čertovské rezy

Čertovské rezy
Foto: annky
annkyAnnky, recept pridal: 8. apríla 2013 11:40Ďalšie jeho recepty

Suroviny

60
minút
príprava
15
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Vyšľaháme si piškótové cesto,ktoré si rozdelíme na dva plechy a upečieme. Uvaríme si plnku.Mlieko,hl. múku,vanilku a žĺtky si uvaríme na kašu.Do ešte teplého pridáme bielu čokoládu.Premiešame.Vymiešame maslo s práškovým cukrom. Keď je kaša vychladená spojíme s maslom.

2

Na prvý plát si natrieme vyšľahaný krém a priložíme druhy plát. Vyšľaháme si bielkový sneh nad parou a natrieme ho na piškótu.

3

Vyšľaháme si smotanu a pridáme kakao,môžme pridať aj stužovač a natrieme na penu. Takto hotový koláč môžme posypať kakaom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (4,5 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • ailuj82, 8. apríla 2013 o 14:43
    Môže to byť dobré, len mi prekáža, že je tam skoro kilo cukru :(


  • medovnicek, 8. apríla 2013 o 14:50
    vyzerajú veľmi dobre


  • misel20, 8. apríla 2013 o 15:53
    ailuj82- ved si uprav, ja keď pečiem a ide tam vela cukru dám menej :))


  • torticka, 8. apríla 2013 o 16:05
    joooooj, tam ide vajeeeec. Ale vyzerá to mňam. Mňam, už je zatiaľ v KK.


  • annky, 8. apríla 2013 o 16:13
    do krému môže ísť aj menej,aj ja dávam menej,ale napísala som podľa receptu...niekto má rád sladšie,iný menej...


  • 3sandra3, 8. apríla 2013 o 17:18
    ten vyzerá pekelne dobre :-)


  • levandula, 8. apríla 2013 o 18:15
    17 vajec na jeden kolac , tak to neviem ci to niekto upecie. to je mnozstvo na jeden plech??


  • naja, 8. apríla 2013 o 18:22
    ukladam ....


  • stacy77777, 8. apríla 2013 o 19:28
    koláčik vyzerá krásne


  • alexdidi, 9. apríla 2013 o 07:32
    Nie je tých krémov trochu veľa na jeden koláčik? I keď každý z nich je iste dobrý, ale všetky spolu?! Komu však chutia papať tukové a maslové krémy vo veľkom množstve, tak níč proti tomu, ale stále mi to pripadá ako pospájaný zákusok aspoň z troch v jeden.


  • tangarinka, 9. apríla 2013 o 08:39
    robila som ho na velku noc ale z polovičnej dávky...no priznam sa že som od neho očakavala viac.


  • annky, 9. apríla 2013 o 21:59
    alexdidi-krem tam je len jeden,bielkova pena a slahacka krémy nie sú,ak sa nepáči,nepec...
    levandula - áno.je to množstvo na jeden plech...


  • annky, 9. apríla 2013 o 22:01
    Ide tam veľa vajec,ale raz za čas si ho môže urobit kazdy,kto má chuť...dá sa spraviť aj polovičná dávka...



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist