Černohorský rezeň

uschiUschi, 35 ročná žena, Topoľčany, 8. januára 2010 12:30
Ďalšie jej recepty »

Černohorský rezeňFoto: uschi

Výborný recept, ktorý má množstvo variácií.

4
porcie
20 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Rezne opláchneme, osušíme, naklepeme, osolíme a okoreníme. Z vajec, mlieka, múky a soli pripravíme hustejšie palacinkové cestíčko. Rezne namočíme do cestíčka a vypražíme na oleji. Preložíme ich na papierový obrúsok a ešte teplé posypeme strúhaným syrom.

  2. 2

    Podávame so zeleninovým šalátom a hranolkami. Do cestíčka môžeme pridať čokoľvek. Nadrobno nakrájanú farebnú papriku, alebo prelisovaný cesnak, akýkoľvek nastrúhaný syr, sézamové semienka... Vrch rezňov môžeme posypať nivou, alebo nastrúhaným hermelínom.

ohodnoť recept:
Hlasovali 2 ľudia (4,5 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist