Černohorský rezeň (fotorecept)

Černohorský rezeň (fotorecept)
hviezdickazHviezdickaz, recept pridal: 11. decembra 2011 12:40Ďalšie jeho recepty

Suroviny

30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Mäso nakrájame na rezne,okrajové blanky narežeme,vyklepeme a osolíme. Mlieko, vajcia, múku, trochu soli a postrúhané zemiaky vyšľaháme na cestíčko, v ktorom obaľujeme rezne. Ak sa nám zdá cestíčko málo husté, prisypeme ešte trochu múky a zamiešame.
Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 1

2

Rezne obalíme v cestíčku z oboch strán.
Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 2

3

Vyprážame ich z oboch strán na rozpálenom tuku,plameň však stiahneme na minimum, aby sa nám rezeň dobre prepiekol.
Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 3

4

Keď rezeň otočíme, posypeme ho strúhaným syrom, ktorý sa tak pekne roztečie.
Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 4

5

Podávame so zemiakmi a kyslou uhorkou.
Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 5



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 5 ľudí (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Slovensko má 17 rôznych názvov pre jeden malý kúsok uvareného čreva
Aký máme vlastne my Slováci vzťah k zabíjačkovým špecialitám, aké preferujeme chute, aké sú pre ten-ktorý kraj tie pravé jaternice, klobásy, tlačenky, čo vonia viac mužom a čo ženám a rezonuje ešte pojem zabíjačková sezóna medzi Dunajom a Tatrami tak, ako tomu bolo kedysi?

Vipavská cesnačka
Prichádza zima, prídu (dúfajme) i tuhšie dni. Bude si treba dať do úst čosi sýte, horúce a zdravé. Ponúkam vám čosi, čo spĺňa takúto predstavu.

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist