Černohorský rezeň (fotorecept)

Černohorský rezeň (fotorecept)
hviezdickazHviezdickaz, recept pridal: 11. decembra 2011 12:40Ďalšie jeho recepty

Suroviny

30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Mäso nakrájame na rezne,okrajové blanky narežeme,vyklepeme a osolíme. Mlieko, vajcia, múku, trochu soli a postrúhané zemiaky vyšľaháme na cestíčko, v ktorom obaľujeme rezne. Ak sa nám zdá cestíčko málo husté, prisypeme ešte trochu múky a zamiešame.
Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 1

2

Rezne obalíme v cestíčku z oboch strán.
Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 2

3

Vyprážame ich z oboch strán na rozpálenom tuku,plameň však stiahneme na minimum, aby sa nám rezeň dobre prepiekol.
Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 3

4

Keď rezeň otočíme, posypeme ho strúhaným syrom, ktorý sa tak pekne roztečie.
Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 4

5

Podávame so zemiakmi a kyslou uhorkou.
Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 5



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 5 ľudí (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.

Čatajské praclíky
„Šedesátka neny bohvíjaký vek, mosíš sa jej šak dožit,“ hovoril kedysi modranský mäsiar Vinco Held.

Šípky – krásne a liečivé zároveň
V tomto čase neskorej jesene by sme už v prírode ťažko hľadali nejakú liečivú bylinku. Snáď jediná, ktorá nás očarúva aj v tomto období, je šípka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 47/2014: Cesnaková kuchárka Cesnaková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 21. novembra v denníku Pravda.


TOPlist