Černohorský rezeň (fotorecept)

Černohorský rezeň (fotorecept)
hviezdickazHviezdickaz, recept pridal: 11. decembra 2011 12:40Ďalšie jeho recepty

Suroviny

30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Mäso nakrájame na rezne,okrajové blanky narežeme,vyklepeme a osolíme. Mlieko, vajcia, múku, trochu soli a postrúhané zemiaky vyšľaháme na cestíčko, v ktorom obaľujeme rezne. Ak sa nám zdá cestíčko málo husté, prisypeme ešte trochu múky a zamiešame.
Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 1

2

Rezne obalíme v cestíčku z oboch strán.
Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 2

3

Vyprážame ich z oboch strán na rozpálenom tuku,plameň však stiahneme na minimum, aby sa nám rezeň dobre prepiekol.
Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 3

4

Keď rezeň otočíme, posypeme ho strúhaným syrom, ktorý sa tak pekne roztečie.
Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 4

5

Podávame so zemiakmi a kyslou uhorkou.
Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 5



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 4 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Zaváram, zaváraš, zavárame. Dnes kompóty.
Zaváracia sezóna je v plnom prúde. Tak poďme na to.

Paradajkový paprikáš
Rajčina mala a má v našej rodinnej kuchyni dosť rozporné miesto. Túto plodinu peruánskych Indiánov pestujeme od čias, čo si pamätám.

Tvrďáci vyšli z módy, ženy preferujú citlivých mužov
- Inzercia -
Tradičný obdiv k drsňákom sa pomaly vytráca, svaly a sila prestávajú byť v kurze.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 29/2014: Prázdniny u babičky Prázdniny u babičky
Časopis Varecha v piatok 1. augusta 2014 v denníku Pravda.


TOPlist