Černohorský rezeň fotorecept

hviezdickazHviezdickaz, 33 ročná žena, Rajec, 11. decembra 2011 12:40
Ďalšie jej recepty »

30 min
príprava

Suroviny

400 g alebo karé
podľa potreby
2 ks
5 PL
3 PL
3 PL surové nastrúhané
 nastrúhaný
 na vyprážanie

Postup prípravy

  1. 1

    Mäso nakrájame na rezne,okrajové blanky narežeme,vyklepeme a osolíme. Mlieko, vajcia, múku, trochu soli a postrúhané zemiaky vyšľaháme na cestíčko, v ktorom obaľujeme rezne. Ak sa nám zdá cestíčko málo husté, prisypeme ešte trochu múky a zamiešame.

    Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Rezne obalíme v cestíčku z oboch strán.

    Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Vyprážame ich z oboch strán na rozpálenom tuku,plameň však stiahneme na minimum, aby sa nám rezeň dobre prepiekol.

    Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Keď rezeň otočíme, posypeme ho strúhaným syrom, ktorý sa tak pekne roztečie.

    Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Podávame so zemiakmi a kyslou uhorkou.

    Černohorský rezeň (fotorecept) - obrázok 5
ohodnoť recept:
Hlasovalo 11 ľudí (4,5 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist