Caprese

chorvat - bez fotkychorvat, 8. septembra 2011
Caprese
Foto: chorvat

Suroviny

 oválne




Postup

  1. 1

    Očistíme paradajky a orežeme z vrchnej a spodnej strany. Vydlabeme dužinu. Musíme si dávať pozor aby sme pri tom paradajky nepoškodili. Paradajky osolíme a do každej vložíme bazalku a mozzarellu. Nakoniec každú paradajku pokvapkáme olivovým olejom.

Diskusia k receptu

marianne69
...caprese bude urcite super,nepoznam,ukladam,ja som paradajkoholik,len ta fotka mi nesedi,nie je to maso?alebo je caprese pri tom chlebiku? Cistit cherry je fuska:-)ktora,ale moze stat za to:-) Inak krasna fotka..
jerica
v rámčeku je mozzarella v rajčinke, ostatné suroviny sú myslím si opečená panenka a na koky nakrájaná šunka (možno prošuto ) a hrianka .
To je jedlo zo siedmej porcie v poradí:- mám pravdu?? @chorvat
marianne69
...no jasne,slepa som jak patron:-)este aj oramikovane,prislo mi to ako vajicko,prepac
chorvat
na tejto fotke je 4tý, 5ty a 6ty chod
4 - tuna poke (tuniakový tatarák)
5 - seared tuna (jednoduchý tuniak)
6 - cherry caprese (caprese)
julica
mňam. dôležité je nemať skleníkové paradajky - to je asi jediná vec, čím sa dá fantastické caprese pokaziť
zinnajdha
... niekedy sa urodia maxi cherry ( ako nám tohto roku ), sladké a šťavnaté... z tých sa sa asi dá robiť ceprese.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia