Caesar dressing

kecemis - fotkakecemis, 16. júna 2016
Caesar dressing
Foto: kecemis

Viem, ze sa tu uz najde recept na caesar dressing, ale I napriek tomu vam ponukam tento. Je rychly a jednoduchy. Pouzivam ho hlavne Zobraziť celý popisViem, ze sa tu uz najde recept na caesar dressing, ale I napriek tomu vam ponukam tento. Je rychly a jednoduchy. Pouzivam ho hlavne na rychlu pripravu. Ja pouzivam dva rozne druhy priprav a tento pouzivam hlavne, ked potrebujem pripravit rychlo salat. Snad sa niekomu zide.

8-12
porcií
10 minút
príprava

Suroviny

1/2 pohára
1/2 pohára
1/4 pohára
2-3 PL
1 ČL
1-2 ČL
1/8 ČL
1/8 ČL




Postup

  1. 1

    Vsetky ingrediencie dam do mixeru, alebo blender a rozmixujem na jemnu omacku.

  2. 2

    Natrhal som si ladovy salat, nastruhal mrkvu na vacsich slzickach, trochu na tenko nakrajenej cervenej kapusty, cibulu, polial dressingom a posypal oskvarenou slanikou. Kdo chce moze si pridat krutony.

    Caesar dressing - obrázok 2
  3. 3

    Ale da sa vyuzit aj takto.

    Caesar dressing - obrázok 3

Diskusia k receptu

katka78
Viem, že ančovičky tam patria, ale to nedám. Takže u mňa bez nich, ďakujem za recept! :-)
klukodvody
To vůbec nevadí že tu nějaký je, ale každý je jiný a Tvůj je parádní a díky a srdečné pozdravy.
haji
Jsem mlsná jako koza, tvůj receptík je fajnový!!
kecemis
Dakujem za pristavenie. @katka ked som nemal ancovicky, tak som pridaval plesnivy syr. myslim ze na Slovensku je to niva.
@klukodvody dakujem a tiez posielam pozdrav z poza velkej mlaky.
@haji verim, ze budes spokojna ak vyskusas.
giussa
zaujimavy dressing... ta pasta z ancoviciek to je taka ta slana v tube ako byva sardelova? Inak nechcem byt neslusna, ale ten nazov by mal byt spravne caesar. Teda jedine ze by si mysel iny nazov ako si myslim ja :-D
lekorica
Určite vyskúšam. Nádherne nafotené a určite aj výborné. 5* Ukladám. ;-)
kecemis
@lekorica dakujem. @guissa dakujem. Ano ta pasta je v tube. A co sa tyka toho nazvu, nic neslusne na tom nie je ak sa upozorni na chybu. Samozrejme mas pravdu, poziadam o zmenu. Nejak sa mi prehodili pismenka (mne sa to stava casto.) Dakujem Ti.
chutimi
Nedavno som sa ocitol doma s vybrakovanou chladnickou (ale ancovicky boli) a jednym polosuchym rohlikom, tak som tiez prvykrat robil tento dressing. Pretoze majonezu doma nemavam, vyrobil som si ju z jedneho vajca, co tomuto receptu urcite iba pomohlo. Cesnak som nedaval, ale nabuduce urcite dam. A ten burger by som si dal aj hned teraz :)
kimlo
Dá sa tam použiť ta sardelova pasta?
kecemis
@Kimlo (24.4.2018 19:02)

Mozes pouzit a mozes k tomu pridat aj trochu Worcestershire omacku, ktora ma jednu z ingrediencii prave ancovicky . Ancovicky maju trochu vyraznejsiu chut.
kecemis
@Kimlo (24.4.2018 19:31)

Vcera som si ho pripravil znova a kedze som doma sam, prihodil som jedno habanero.