Z obycajnej fasirky v zemli sa stalo aj moderne jedlo a nie len lacny fast food. Vela drahych podnikov ponuka modernu verziu ktora pouziva prvotriedne Zobraziť celý popisZ obycajnej fasirky v zemli sa stalo aj moderne jedlo a nie len lacny fast food. Vela drahych podnikov ponuka modernu verziu ktora pouziva prvotriedne suroviny. Tu je verzia ktora je nasa oblubena a musi mat zakladne dobre suroviny ako pomleta steakova hovadzina, grilovany chedar syr, cibula restovana , nakladane oharky ( pickles) a dobry salat a to hlavne super udenu bbq omacku, majonezu a sezamovu zemlu. PS: Burger je taky velky ze sa nezmestil ani do ust ani do varechy a je na lezato.
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemlu najlepsie sezamovu rozkrojime a dame pod gril zapiect. Kvalitne drahe hovadzie maso pomellieme na hrubo a ochutime len solou a korenim. Naolejovanou rukou vyrobime fasirku (dobre je najprv dat do folie a schladit) potreme trocha olejom a dame na grill podla chute presne ako keby sme isli robit steak do ruzova alebo "well done ". Na troche oleja dame skaramelizovat cibulu my pridame aj trocha bbg omacky.
- 2
Burger poskladame , na spodok natreme majonezu poukladame zmes cestveho salatu kyslej oharky na platky a na platky pokrajanu paradajku posolime pokorenime . Na hotovu fasirku polozime 2 platky chedar syru a dame pod grill zapiect. Preneseme na zemlu nalozime na vrch restovanu cibulu , a zalejeme najlepsie ( Smokey BBQ omackou -vela) .
- 3
Servirujeme najlepsie rozkrojene v starej koseli alebo s podbradnikom...toto je porcia pre chlapov, pozor omacka vzdy skonci na kravate..
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Poznas?Tvoj hamburger je perfektny!
Tento je robeny na grille otvoreny plamen.