Bravčový rezeň na paprike a rajčiakoch

redakcia - fotkaredakcia, 23. júla 2009

Suroviny

500 g
60 g
60 g
10 g
150 g
200 g




Postup

  1. 1

    Bravčové mäso pokrájame na rezne, naklepeme, okraje narežeme, posolíme, okoreníme a na rozpálenej masti z oboch strán doružova upečieme.

  2. 2

    Potom ich vyberieme, do masti dáme cibuľu a papriku pokrájané na kolieska, pokrájané rajčiaky, pridáme červenú papriku, spolu popražíme, zaprášime múkou a podusíme. Neskoršie prilejeme trošku horúcej vody.

  3. 3

    Upečené rezne dáme na tanier a zalejeme zeleninovou šťavou. Podávame s opekanými zemiakmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia