4-6
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
kg 1-1,5 |
|
ks 2 |
|
polievkové lyžice 3 |
|
kávová lyžička 2 |
|
kávová lyžička 1 |
|
čajová lyžička 3 |
|
ks (kávová lyžička) 2-4, (2-3) |
|
ks 5 |
|
dcl 2 |
|
Postup
-
1
Mäso nakrájame na plátky a vyklepeme.
- 2
Cibuľu krajáme na pasiky, dáme do misy do ktroje pridáme všetky ingrediencie okrem oleja. Zmes dobre premiešame a pridáme do nej vyklepané mäso, všetko spolu dobre premiešame a zakryté dáme do chladničky a necháme stáť 24 hod. Počas tejto doby ho 2-3x premiešame.
- 3
Po odstátí prudko z oboch opečieme na rozhoriatom oleji aj s pásikmi cibule. Podávame s hranolkami alebo zemiakovým šalátom
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu