Bravčové mäso na hríboch

Autor receptu: chapona

je to len taký môj tip na rýchly obed

30-40 minút
na 200 °C

Postup

  1. Bravčové mäso narezať na rezne cca 0,5 cm, posoliť, okoreniť
  2. opiecť na horúcom oleji na panvici
  3. mäso vybrať a na výpeku opražiť cibuľu
  4. pridáme pokrájané hríby (ja som dala mrazené šampiňóny), ak treba podlejeme trochou vody a podusíme
  5. na každé mäso poukladané na pekáči dáme kúsok šunk. salámy hríby
  6. podlejeme vodou, do ktorej sme pridali trochu soli a trochu vegety (ja som dala Knorr) - nie veľa, aby sme neprerazili chuť hríbov.
  7. Prikryté alobalom (alebo dať medzi 2 pekáče) dusíme na 200 st. C cca 30-40 min. Podľa potreby šťavu zahustiť solamylom a do šťavy pridať trochu masla.