Foto: 2010
Garantovany uspech na oslavu v zahrade ale aj pre tych co si chcu spravit domacu "grilovacku" v kuchyni ,tento stary Francuzky recept "Cotes de Zobraziť celý popisGarantovany uspech na oslavu v zahrade ale aj pre tych co si chcu spravit domacu "grilovacku" v kuchyni ,tento stary Francuzky recept "Cotes de porc en papillote".
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na troche oleja rychlo dame zatiahnut bravcove kotlety s kostou. Vyberieme odlozime na teple miesto.
-
2
Na panvicu dame oprazit na drobno nakrajanu sunku po chvili pridame pol lyzice masla pridame nakrajanu cibulu a cesnak a na dorno nakrajane paradajky ( tradicne by mali byt obareme a osupane) jarnu cibulku a na drobno nakrajany tymian ( do duhej varky sme dali petrzlenovu vnat ). Sampiony umyjeme ocitime a nakrajame na platky a dame na troche maslo rychlo podusit len zatiahnut.( Ide sa aj tak piect).
-
3
Na alu. foliu si dame lyzicu zeleninovo, sunkovej zmesy , polozime kotletku ochutime .Na vrch dame dalsiu lyzicu , dve zmesy a poukladame sampiony. Zavrieme balicek.
-
4
A vsetko zbalime a zoberieme na grilovacku ako sme my spravili. Alebo dame doma truby pod grill na 15 minut a mame doma super grilovacku.
jedlo perfekt, take bude chutit aj nasim.