Bravčové kotlety v batôžku

2010 - bez fotky2010, 14. apríla 2011
Bravčové kotlety v batôžku
Foto: 2010

Garantovany uspech na oslavu v zahrade ale aj pre tych co si chcu spravit domacu "grilovacku" v kuchyni ,tento stary Francuzky recept "Cotes de Zobraziť celý popisGarantovany uspech na oslavu v zahrade ale aj pre tych co si chcu spravit domacu "grilovacku" v kuchyni ,tento stary Francuzky recept "Cotes de porc en papillote".

2
porcie
15 minut minút
príprava
15 minut minút
tepelná úprava

Suroviny

2
100 g
1 malá
1
100 g nakrajane na platky
2  mensie
1 strucik
1 lyzicka
1lyzica
1lyzica




Postup

  1. 1

    Na troche oleja rychlo dame zatiahnut bravcove kotlety s kostou. Vyberieme odlozime na teple miesto.

    Bravčové kotlety v batôžku - obrázok 1
  2. 2

    Na panvicu dame oprazit na drobno nakrajanu sunku po chvili pridame pol lyzice masla pridame nakrajanu cibulu a cesnak a na dorno nakrajane paradajky ( tradicne by mali byt obareme a osupane) jarnu cibulku a na drobno nakrajany tymian ( do duhej varky sme dali petrzlenovu vnat ). Sampiony umyjeme ocitime a nakrajame na platky a dame na troche maslo rychlo podusit len zatiahnut.( Ide sa aj tak piect).

    Bravčové kotlety v batôžku - obrázok 2
  3. 3

    Na alu. foliu si dame lyzicu zeleninovo, sunkovej zmesy , polozime kotletku ochutime .Na vrch dame dalsiu lyzicu , dve zmesy a poukladame sampiony. Zavrieme balicek.

    Bravčové kotlety v batôžku - obrázok 3
  4. 4

    A vsetko zbalime a zoberieme na grilovacku ako sme my spravili. Alebo dame doma truby pod grill na 15 minut a mame doma super grilovacku.

    Bravčové kotlety v batôžku - obrázok 4

Diskusia k receptu

2010
Tym ze som to robil vonku a tazko sa kontroluje teplota a je lepsie to zabalit do alu . folie na 2x ale doma v trube sa to da zabalit do len do voskoveho papiera.
cica2
tak to už áno, výborný recept, vďaka za inšpiráciu! Už sa teším keď sa konečne oteplí a budeme si môcť spraviť takúto dobrôtku:))
cica2
.... a samozrejme že sa to dá aj doma pripraviť, nemusím čakať kým sa konečne počasie zlepší.... len vonku je to také chuťovo lepšie a ešte v krásnej prírode, hmm:-)...a kde sú šampiňóny, mňam
elantra
a ten vôkaň ste odkiaľ ukradli? :)))

jedlo perfekt, take bude chutit aj nasim.
korbacik
... my s priateľom sa nevieme dočkať, kedy bude počasie na grilovanie, už aj vonkajšie sedenie dal do poriadku a slnko akosi stále nechce hriať... Aj teraz u nás poriadne prší, budeme si musieť nájsť iný program:)))) Ukladám, robievam v alobale, ale toto je zasa niečo nové. A zaujímavé. Díky...
enerrgizer
na grilovanie mám najradšej krkovičku, ale myslím, že aj takto zabalené kotlety so zeleninou ostanú šťavnaté a výborné, niekedy určite vyskúšam...



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia