Bravčové kotlety v batôžku
Autor receptu: 2010
Garantovany uspech na oslavu v zahrade ale aj pre tych co si chcu spravit domacu "grilovacku" v kuchyni ,tento stary Francuzky recept "Cotes de porc en papillote".
2 porcie |
15 minut minút príprava |
15 minut minút tepelná úprava |
Postup
- Na troche oleja rychlo dame zatiahnut bravcove kotlety s kostou.
Vyberieme odlozime na teple miesto.
- Na panvicu dame oprazit na drobno nakrajanu sunku po chvili pridame pol lyzice masla pridame nakrajanu cibulu a cesnak a na dorno nakrajane paradajky ( tradicne by mali byt obareme a osupane) jarnu cibulku a na drobno nakrajany tymian ( do duhej varky sme dali petrzlenovu vnat ).
Sampiony umyjeme ocitime a nakrajame na platky a dame na troche maslo rychlo podusit len zatiahnut.( Ide sa aj tak piect).
- Na alu. foliu si dame lyzicu zeleninovo, sunkovej zmesy , polozime kotletku ochutime .Na vrch dame dalsiu lyzicu , dve zmesy a poukladame sampiony.
Zavrieme balicek.
- A vsetko zbalime a zoberieme na grilovacku ako sme my spravili.
Alebo dame doma truby pod grill na 15 minut a mame doma super grilovacku.