BRAVČOVÁ PANENKA na omáčke gorgonzola so špenátovými guľami (fotorecept)

Autor receptu: jerica

@jerica , keď už seriál , tak nech to má grády,aj tak še dá , pre mäso papaáčov.

3
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. pláty br.panenky , pláty oravskej slaninky
  2. mäsko obalíme oravkou
  3. na horúcej krátko opečieme z oboch strán
  4. podlejem trochou vody / cc. 50/100ml
  5. pridám struky celej veľkej hlavičky cesnaku
  6. maslo
  7. pridam jednu cibuľu pokrájanú na listy m mäso potriem paprikovou zmesou
  8. okorením , mlynčekom
  9. prilejem pol deci vody
  10. prikryjem na krátko nechám spariť , cibuľa bude do polomäkka
  11. nuž čo , rýchlo na tanier :-)