Jablkový koláč
Jablkový koláč

Bezlepkový okrúhly jablkový koláč

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 11. apríla 2024

Bezlepkový jablkový koláč v okrúhlej forme s vôňou po škoricovom cukre a Zlatom kréme Liana.

45 minút
príprava
30 minút
na 175 °C

Suroviny

Cesto:
200 g (alebo Universal mix Liana)
80 g
90 g
20 g
1 ks
Jablková plnka:
40 g
4 ks
Pudingová plnka:
400 ml
40 g
3 PL




Postup

  1. 1

    V miske zmiešame suroviny na cesto a odložíme do chladničky.

  2. 2

    Očistíme a nakrájame jablká na polmesiačiky. Posypeme škoricovým cukrom.

  3. 3

    Na silikónovej podložke alebo na papieri na pečenie rozvaľkáme cesto a prenesieme do okrúhlej formy.

  4. 4

    Uvaríme puding z mlieka, Zlatého krému a cukru. Puding vylejeme na cesto a na puding uložíme jablká. Na záver posypeme zvyšným škoricovým cukrom.

  5. 5

    Pečieme pri 175 °C 30 minút.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia