Variácia z baklažánu.
Postup
-
1
Baklažán popicháme a dáme piecť do rúry do mäkka.
- 2
Dužinu vyberieme, popučíme vidličkou spolu s citrónovovu šťavou, pridáme olivový olej, prelisovaný cesnak, soľ, korenie. Premiešame s posekanou bazalkou.
- 3
Nátierka je výborná na bruschety, hrianky....alebo aj ako pasta do tortíl, ktoré sú plnené mäsom, atď. Je možné pridať aj na drobno pokrájanú cibuľku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
skuste si s tym naplnit cerstve paradajky- je to aj dobre aj pekny doplnok k oblozenym misiam.
Original to ma nazov: "Baba Ganoush"... obcas ho robievam aj s hotovou majonezou a nasekanou cibulou a mozem ho jest denne.. v lete bez neho neviem existovat. SKUSTE!
pomazánka vyzerá velmi lákavo,uz je v KK