Ázijský kurací šalát

2010 - bez fotky2010, 25. februára 2010
Ázijský kurací šalát
Foto: 2010

lahky a chutny obed ked sa rozhodnete dietovat

2
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 ks
1 ks
1 ks
1 ks
2  lyzice
1 lyzica
1 lyzica
1  lyzica
2  lyzica




Postup

  1. 1

    Zeleninu , mrkvu cibulu papriku pokrajame V krajacom na zapalky ,paradajku rucne na jemno. Kuracie prsia pokorenit posolit pokvapkat sezamovym olejom , a pripravit rychlo na panvici a pokrajat na mensie kusky.( ja dakedy kupujem ugrilovanu kuru zo supermarketu ked sa mi nechce varit a pouzijem tu) Pripravit nalev z limetky cukru a rybacej omacky ( ked nie je trochu soli a korenia a lahku sojovu ako nahradu)

  2. 2

    zmiesat vsetky suroviny v miske preliat nalevom premiesat na drobno nakrajany koriander, a servirovat na salatovych "miskach" najlepsi je tzv. Iceberg ktory ma pevnejsie listy skor ako kapusta a vytvara misticky. A nakonci zjest aj misku...

Diskusia k receptu

2010
zabudol som pridat na drobno nakrajanu cervenu feferonku ktoru si tam ja davam
2010
Stara klasika ked je vonku 40C


palokuchki
Klasika a vyborne chuti, hlavne ked je vonku 40C. Tento druhy obrazok mas pekny farebny, len sa do toho pustit. Aj my tu mame momentalne rekordne horucavy a k tomu este vsade dookola poziare. Veru sa mi nechce stat pri sporaku a vyvarat teple jedla.
2010
@palokuchki , myslel som na teba ako ste to prezili vo vnutrozemi, k nam to len ide ale vsetko je uz teraz zadymene a obloha cervena.
tiginko
fuha, ani som nevedela, s cim sa nasi krajania na opacnom konci zemegule prave potykaju. Drzim vam palce, nech to ustojite, vela stastia...
palokuchki
@2010 , to najhorsie nas momentalne obislo. Vcera bol jeden poziar od nas 25km a druhy 80km. Ten druhy bol pre nas nebezpecnejsi, lebo ho silny vietor fukal priamo k nam. Momentalne je vsetko pod kontrolou, tak uz hadam bude dobre. Na zajtra nam uz ale zase slubuju horucavy.
2010
@palokuchki ten vietor je najhorsia vec ja som prezil jeden taky poziar v Adelaide a vtedy bolo ohnisko od nas 20 -30 km ale tie uhliky -ambers lietali vzduchom a vsetko zapalovali okolo nas .
matata1
@palokuchki keď som videla v správach čo sa v Austrálii deje, hneď som si pomyslela, ako to asi zvládate. Som rada, že ste v poriadku. Držte sa.



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia