Aromatická ropušnica

redakcia - fotkaredakcia, 24. augusta 2009
40 minút
na 200 °C

Suroviny

1 kg
3-4 PL
2 PL
1 kg
200 g
100 g
100 g
100 ml
200 ml
3 strúčiky




Postup

  1. 1

    Rybu očistíme, umyjeme, pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme PL vegety a necháme odstáť asi pol hodiny.

  2. 2

    Do ohňovzdornej misy dáme trochu oleja a položíme pripravenú rybu, zemiaky nakrájané na väčšie kusy, nakrájanú červenú papriku, cibuľu a olivy.

  3. 3

    Vymiešame olivový olej, víno, PL vegety a cesnak nakrájaný na tenké plátky a polejeme tým zeleninu a rybu.

  4. 4

    Pečieme v rúre zohriatej na 200°C asi 40 minút. Podávame teplé.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia