Široké rezance s bryndzou a rukolou
Autor receptu: paploska
Najchutnejšie budú s májovou bryndzou, ale potešia vás aj v zime. Ak dostanete chuť na
niečo ľahké a hlavne rýchle, tento recept výborne poslúži. Ja som ho využila pred
Vianocami, a na odľahčenie bude aj po Vianociach :-) A aby som nezabudla, naučila ma
ho kámoška, ktorá vykúzlila za pár minút z ničoho niečo :-) ...a veľmi chutné niečo.
3 porcie |
5 minút príprava |
8 minút tepelná úprava |
Postup
- Pripravíme si všetky ingrediencie. Používam domáce špaldové cestoviny, ale dobre poslúžili aj kvalitné z obchodu. Namiesto rukoly môžete vyskúšať aj poľný šalát. Jedlo dostane zase inú príchuť.
- Cestoviny uvaríme al dente v posolenej vode. Bryndzu rozdrobíme a rukolu prepláchneme. Všetky ingrediencie zmiešame, osolíme a okoreníme. Na záver pridáme pár kvapiek oleja, ale môžete ho aj vynechať. Dobrú chuť.