Široké rezance s bryndzou a rukolou

Autor receptu: paploska

Najchutnejšie budú s májovou bryndzou, ale potešia vás aj v zime. Ak dostanete chuť na niečo ľahké a hlavne rýchle, tento recept výborne poslúži. Ja som ho využila pred Vianocami, a na odľahčenie bude aj po Vianociach :-) A aby som nezabudla, naučila ma ho kámoška, ktorá vykúzlila za pár minút z ničoho niečo :-) ...a veľmi chutné niečo.

3
porcie
5 minút
príprava
8 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Pripravíme si všetky ingrediencie. Používam domáce špaldové cestoviny, ale dobre poslúžili aj kvalitné z obchodu. Namiesto rukoly môžete vyskúšať aj poľný šalát. Jedlo dostane zase inú príchuť.
  2. Cestoviny uvaríme al dente v posolenej vode. Bryndzu rozdrobíme a rukolu prepláchneme. Všetky ingrediencie zmiešame, osolíme a okoreníme. Na záver pridáme pár kvapiek oleja, ale môžete ho aj vynechať. Dobrú chuť.