Varecha 17/2016:
Sviatočná hydina

Pravda, 23. apríla 2016     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 29. apríla v denníku Pravda.


Neváhajte a vyskúšajte recepty na výborné sviatočné jedlá z hydiny. Pripravil ich aj Roman Vojtyla, šéfkuchár W Hotela v Bratislave-Devínskej Novej Vsi. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Sviatočná hydina
v Pravde v piatok 22. 4. 2016

V tejto Vareche nájdete napríklad:

- Kuracie stehienko à la bažant
- Sliepku na záhorácky spôsob
- Chickenburger s čili papričkami
- Studené morčacie stehno v pikantnej omáčke
- Husacie pečienky so slivkami
- Roládu s pečienkou a medvedím cesnakom
- Tortillu s hydinovo-zeleninovou plnkou
- Prsia „rossini“ na brokolicovej placke
- Šalát s medovým kuriatkom, orechmi a jablkami
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist