na nete som našla úžasné video, ako jednoducho zapletať rôzne "pletenky"
ak máte záujem-omrknite..:)
Diskusie
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 3 najnovší komentár 19. decembra 2024
- Mamka4: Pštrosie vajce 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Kvetinka72: Potrebujem pomoc s grilážkami 4 najnovší komentár 5. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 355 najnovší komentár dnes 15:15
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 355 najnovší komentár dnes 15:15
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 3 najnovší komentár 19. decembra 2024
- Mamka4: Pštrosie vajce 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Kitchenguru: Čo variť v čase predvianočného pôstu? 13 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 253 najnovší komentár dnes 15:15
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 3 najnovší komentár 19. decembra 2024
- Kitchenguru: Čo variť v čase predvianočného pôstu? 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Mamka4: Pštrosie vajce 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Nepečené datľovo-čokoládové bonbóny VIDEO
- Chcete si urýchliť pečenie vanilkových rožkov? Super tip, ako ich urobiť raz-dva VIDEO
- Hľadáte perfektné cesto na vykrajované koláčiky? Skúste toto naše len zo 4 surovín! VIDEO
- Čokoládové kolieska s karamelom a so soľou VIDEO
- Jednoduchý trik, ako expresne ozdobiť drobné pečivo VIDEO
- Čokoládové kocky s kardamómom a pomarančom VIDEO
- Skvelá bielková citrónová poleva na všetky vianočné koláčiky VIDEO
- Odolná trinástka: Výborné recepty na trvanlivé vianočné koláče, ktoré vám vydržia až do Silvestra
- Linecké koláčiky: Prezradíme vám najlepší recept aj fintu, ako z jedného cesta urobiť 7 druhov vianočného pečiva
- Toto sú stálice: 10 najlepších klasických koláčov a zákuskov na vianočné sviatky. Sú tu aj tie vaše?
- Rokmi overené: 10 receptov na vianočné plnené oriešky, ktoré piekli už naše babky
- Orechové, karamelové aj čokoládové: Najchutnejšie plnené vianočné košíčky pre každý jazýček
- Pečie celé Slovensko: Zabudnutý dezert spod Tatier. Súťažiaci o ňom ani nepočuli a čo vy, poznáte Lohengrin?
- Máme ju radi: 10 receptov na sviatočné koláče a drobné pečivo s obľúbenou žĺtkovou polevou
zaujalo ma najmä, aký jednoduchý je postup
:-)))))))))
čo je pre ňu hračka-pre mňa skutočná makačka..
ked do opravovne rúk zájdem..určite si tu toto videjko nájdem..
ešte objednám si chuť..
dievčina ty naša-pozdravená budˇ..:-)
všetci sme tu kvôli vareniu a pečeniu, tak prečo byť egoista?..:)))))))
skvele video :-)
môžeš robiť s cukrom, ale aj medom..
môžeš aj v kombinácii:
600 g smrek
200 g jedľa
200 g borovica + 1500 g cukor/ či 1500 g medu -napr.lipový/
práve to sa mi páčilo na videu, bolo jasné, že pani "cestárka" je zručná, ale pletenie bolo jednoduché..
takže padlo na úrodnú pôdu..:)
Tak ja tu mám iba ten strieborný smrek a borovica.
daj borovicu a je po probléme..:)
vyskusaj toto varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-hrncekova-vianocka-f...
ja ho sice robim trosku inak - davam tam bud jogurt, alebo jogurtove mlieko, alebo tak, no a ked viem, ze idem maturovat nad uzlíkmi, davam strudlovu muku ( polohruba ), vtedy lepsie zvlada natahovanie, sulanie , prepletanie , odpletanie ... :-)
ale aj original je velmi kvalitne cesto a bude sa ti s nim dobre robit
pocitaj s tym, ze muka moze byt rozne presusena, takze sa nedrz otrocky rozpisu, ale pridavaj bud tekute, alebo muku tak, aby vysledne cesto bolo pruzne, nelepive a nie moc tuhe
drzim palce a potom sa pochval, ako sa darilo :-)
ja sa chvalim, vcera dalsi level zapletania podla videa a podarilo sa :-)))