na nete som našla úžasné video, ako jednoducho zapletať rôzne "pletenky"
ak máte záujem-omrknite..:)
Diskusie
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 590 najnovší komentár dnes 14:42
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 6 najnovší komentár 14. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 734 najnovší komentár 3. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 590 najnovší komentár dnes 14:42
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Sovka62: Mäso 33 najnovší komentár 16. júna 2025
- Dorenika: Linecké 9 najnovší komentár 11. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 734 najnovší komentár 3. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 305 najnovší komentár dnes 14:42
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Jahodové rezy s pudingovou plnkou +fotopostup
-
Čerešňový nákyp +fotopostup
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne +video
-
Bielková roláda s malinami a bielou čokoládou
-
Paradajková pochúťka +fotopostup
-
Bravčová panenka so šampiňónovou omáčkou
-
Kysnutá pizza s ricottou, mozzarellou a so slaninou
-
Slovenský bravčový vtáčik - nevtáčik bez závitkov +fotopostup
-
Gruľáš - zemiaková polievka na spôsob gulášu
-
Tarhoňa zapečená s Nivou +fotopostup
-
Banánový koláč s čokopolevou
-
Jahodové rezy s pudingovou plnkou +fotopostup
-
Jahodové pudingové kocky s polevou z kyslej smotany +fotopostup
-
Bravčový perkelt s kyslou kapustou +fotopostup
-
Viete, na čo ešte slúži háčik na konzerve? Tento trik oceníte, keď ste neminuli celý jej obsah VIDEO
-
Pečené cibuľové kolieska so syrom VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Čokoládová mliečna ryža VIDEO
-
Recepty na domáci termix: Najjednoduchší len z 3 surovín, aj taký, ktorý chutí ako za starých čias
-
Začnite piecť teraz: 10x šťavnaté čerešňové koláče. S makom, tvarohom aj kokosom, už si len vybrať
-
Viac než len soľ a korenie: 10 prísad, ktoré urobia z vašej polievky majstrovské dielo
-
Sezóna v plnom prúde: 12 jahodových zákuskov, ktorým nebudete môcť odolať
-
Obedy aj večere: Cestoviny, mäso, polievky aj trenčianske párky s fazuľou. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
11x milované rezne: Prešporské, holandské aj čiernohorské, v cestíčku aj v trojobale
-
Niečo dobré pre tatina: So slaninou, šunkou či syrom. 10x slané kvety na zjedenie ako špeciálna pozornosť na Deň otcov
zaujalo ma najmä, aký jednoduchý je postup
:-)))))))))
čo je pre ňu hračka-pre mňa skutočná makačka..
ked do opravovne rúk zájdem..určite si tu toto videjko nájdem..
ešte objednám si chuť..
dievčina ty naša-pozdravená budˇ..:-)
všetci sme tu kvôli vareniu a pečeniu, tak prečo byť egoista?..:)))))))
skvele video :-)
môžeš robiť s cukrom, ale aj medom..
môžeš aj v kombinácii:
600 g smrek
200 g jedľa
200 g borovica + 1500 g cukor/ či 1500 g medu -napr.lipový/
práve to sa mi páčilo na videu, bolo jasné, že pani "cestárka" je zručná, ale pletenie bolo jednoduché..
takže padlo na úrodnú pôdu..:)
Tak ja tu mám iba ten strieborný smrek a borovica.
daj borovicu a je po probléme..:)
vyskusaj toto varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-hrncekova-vianocka-f...
ja ho sice robim trosku inak - davam tam bud jogurt, alebo jogurtove mlieko, alebo tak, no a ked viem, ze idem maturovat nad uzlíkmi, davam strudlovu muku ( polohruba ), vtedy lepsie zvlada natahovanie, sulanie , prepletanie , odpletanie ... :-)
ale aj original je velmi kvalitne cesto a bude sa ti s nim dobre robit
pocitaj s tym, ze muka moze byt rozne presusena, takze sa nedrz otrocky rozpisu, ale pridavaj bud tekute, alebo muku tak, aby vysledne cesto bolo pruzne, nelepive a nie moc tuhe
drzim palce a potom sa pochval, ako sa darilo :-)
ja sa chvalim, vcera dalsi level zapletania podla videa a podarilo sa :-)))