Zvlaštné rezne

marlenka - fotkamarlenka, 24. februára 2013
Zvlaštné rezne
Foto: marlenka

často robim jedlá podľa vlastných napadov a vlastnej fantazie,resp.čo chladnička dá,alebo čo treba spotrebovať.Preto sa chcem zdôveriť, čo som dnes vymyslela,resp. skombinovala možno niekolko Zobraziť celý popisčasto robim jedlá podľa vlastných napadov a vlastnej fantazie,resp.čo chladnička dá,alebo čo treba spotrebovať.Preto sa chcem zdôveriť, čo som dnes vymyslela,resp. skombinovala možno niekolko receptov.

4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

4 ks
1 balenie
100 g
1 - 2 ks (na obalenie)
 na vysmážanie




Postup

  1. 1

    Kuracie rezne rozložime na mikrotenové vrecko,osolime,okorenime a poukladame na celý povrch slane sušienky,vklepeme ich do mäsa,čim sa mäso vyklepe a sušienky sa rozdrvia.

  2. 2

    Rezne otočime,poukladame sušienky a vyklepeme aj z druhej strany. Namočime v rozšľahaných vajciach,obalime v mletých orechoch.Vysmažame na oleji,rezne vyberieme na servitky,aby odsali prebytočný olej.

  3. 3

    K tomu som urobila pučené zemiaky a kapustový šalat.To je celé.

Diskusia k receptu

gordonko
o orechoch na obalovanie som už počul vraj nenaberú do seba tolko oleja ako strúhanka ,len by ma zajmala chuť tých rezňou ,alebo aké si to použila sušienky
evanaaa
Podľa mňa by boli na obalenie dobré tie krehké slané sušienky, len mi nejde na um ich názov, alebo aj im podobné. Ale chuť je iste dobrá, aj tie orechy k tomu pridajú.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia