Kačacia pečeň
Kačacia pečeň

Zemiaky s oškvarkami a s kačacou pečeňou

Dušan a Katarína Kováčovci
majitelia Lokál Bistra v Dudinciach, 14. novembra 2021
Zemiaky s oškvarkami a s kačacou pečeňou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
45 minút
príprava

Suroviny

1,2 kg
300 g
1 ks (z vykŕmenej kačice)
1 ks




Postup

  1. 1

    Sadlo dobre vyškvaríme a pridáme pečeň, ktorú orestujeme. Necháme odstáť.

  2. 2

    Krv opražíme na cibuli, pridáme vyškvarené škvarky bez masti a nakrájanú pečeň. Osolíme, okoreníme. Všetko zmiešame s uvarenými zemiakmi.

  3. 3

    Podávame s nakladanou zeleninou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia