Zemiaky s oškvarkami a s kačacou pečeňou
Dušan a Katarína Kováčovci
majitelia Lokál Bistra v Dudinciach, 14. novembra 2021
majitelia Lokál Bistra v Dudinciach, 14. novembra 2021
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Sadlo dobre vyškvaríme a pridáme pečeň, ktorú orestujeme. Necháme odstáť.
- 2
Krv opražíme na cibuli, pridáme vyškvarené škvarky bez masti a nakrájanú pečeň. Osolíme, okoreníme. Všetko zmiešame s uvarenými zemiakmi.
- 3
Podávame s nakladanou zeleninou.
Tiež kačacia pečeň:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu