Foto: danculka
Tento srnčí chrbát sa podáva ku mäsku na šťave,alebo samostatne , so zeleninou...
porcie
príprava
na 220 °C
Suroviny
400g uvarené |
|
2ks do zemiakov |
|
5ks uvarené natvrdo |
|
podľa svojej chuti |
|
1/2konz. |
|
trošku na ozdobu |
|
3PL do zemiakov |
|
podľa svojej chuti |
|
podľa svojej chuti |
|
Postup
-
1
Uvarené zemiaky v šupke pretlačime a dáme do nich...
-
2
..popísane ingrediencie olej,soľ,korenie ,vajíčka,hrášok z konzervy,trošku kápie...premiešame..
-
3
do formy na srnčí chrbát dáme fóliu na pečenie a na spodok poukladáme nejaký vzorček,ako by sme chceli,aby vyzeral vrch srnčieho chrbáta,ja som povykrajovala z kápie a doplnila hráškom a pomali som dala lyžicou zemiaky,tak do polovice formy..
-
4
potom vajíčka uvarené na tvrdo , očistené povtláčame do zemiakov a zakryjeme , zvyškom zemiakov..
-
5
a dáme upiecť do ružova..220 st,30min...
-
6
upečený vyklopíme a stoahneme fóliu a vzorček je tam,,
-
7
podávame samostatne,alebo,ako je hlavná fotka s mäskom na šťave...
Diskusia k receptu