Zdravé banánové koláčiky (fotorecept)

Zdravé banánové koláčiky (fotorecept)
Foto: ossie
ossieOssie, recept pridal: 4. februára 2013 16:30Ďalšie jeho recepty

Najľahší najzdravší koláčik na svete!Keď hľadáte niečo sladké a zdravé na zjedenie toto je presne to,po čom by ste mali siahnuť.

Suroviny

20
porcií
5
minút
príprava
15
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Všetky igredience dáme do misky a premiešame.Horkej čokolády som dala polovicu :).
Zdravé banánové koláčiky (fotorecept) - obrázok 1

2

Po premiešaní si vytvoríme koláčiky a uložíme ich na plech.
Zdravé banánové koláčiky (fotorecept) - obrázok 2

3

Necháme ich v rúre približne 10-15 minút a koláčiky sú na svete.Sú neuveriteľne jednoduché a zdravé.Prajem dobrú chuť:)!
Zdravé banánové koláčiky (fotorecept) - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (4,7 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • ethanel, 4. februára 2013 o 17:23
    Super tak jednoduche a tak chutne.


  • denyany, 4. februára 2013 o 18:20
    nielen, že sú zdravé, ale aj krásne vyzerajú. vyskúšam ich, vyzerá to, že sú rýchlo hotové:-D


  • 7sjuz, 4. februára 2013 o 20:08
    vyzera to dobre, uz to mam ulozene niekedy skusim.


  • ankha, 4. februára 2013 o 20:32
    no toto idem robit hned zajtra :) vyborny recept a nie su tvrde?


  • stacy77777, 4. februára 2013 o 21:13
    takéto sušienky veru môžem,páčia sa mi


  • martamm, 4. februára 2013 o 21:39
    ossie, súhlasím, toto je niečo pre tých, čo si chcú zdravo zamlsať :)


  • mariaklara, 4. februára 2013 o 23:50
    Suhlasím s @martamm....


  • vierutt, 5. februára 2013 o 08:24
    Tak toto musí chutiť vynikajúco! Ukladám


  • janger, 5. februára 2013 o 10:32
    Aj mne sa pacia...


  • ossie, 5. februára 2013 o 13:03
    @ankha - vobec nie sú tvrdé :)..povedala by som ešte že tie brusnice ich robia trocha šťavnatými a aj na druhý deň su mäkké :)


  • ola111, 5. februára 2013 o 15:36
    @ossie ,urobím si do zásoby,tá hmota sa nerozpadáva?Asi to istia banány...


  • janger, 5. februára 2013 o 16:30
    Prave som ich upiekla a uz aj ochutnala. Su chutne :-). Tiez som sa bala, ci sa mi nerozpadnu, ale kopky zostali cele. Pridala som aj lyzicu medu, ale nebolo to treba...A namiesto cokolady som dala cokoladovu posypku, co si davam na chlieb :-). Lebo cokoladu mam vsetku vymaskrtenu ;-). Dakujem za recept.




  • ola111, 5. februára 2013 o 17:10
    @janger ,ossie sa iste nenahnevá,keď poďakujem tebe za odpoveď,idem
    ich hneď urobiť :)))


  • helca103, 5. februára 2013 o 20:00
    Zdravé mlsanie to už áno, inšpirovala si ma - zajtra idem na to :-)


  • ossie, 5. februára 2013 o 22:15
    Som rada že vám chutia:)


  • snezienka11, 8. februára 2013 o 19:30
    Ja takéto recepty milujem. Poznám zopár podobných koláčikov, ale určite vyskúšam aj tento receptík. :) Najradšej ich mám s jogurtom alebo s mliekom.


  • lanabard, 19. februára 2013 o 01:48
    tak som ich urobila ale nerozumiem prečo sa toto má piecť, keď za surova je to oveľa lepšie. Treba len urobiť guľky a obaliť to v kokose, orechoch atď...Dať do chladničky schladiť a mlsať podľa pôvodného zámeru....


  • janikbj, 19. februára 2013 o 14:30
    práve som mala vyhriatu rúru z pečenia celozrnných knackebrotov (alebo ako sa to píše) a padol mi pohľad na dosť zrelý banán. koláčiky sú už v rúre,ale nedávala som čokoládu,ale viac sušeného ovocia a slnečnicové semienka. som zvedavá, aké budú, ale nepochybujem, že parádne. ďakujem za recept :-)


  • ossie, 20. februára 2013 o 11:45
    @lanabard : V pôvodnom recepte píše,že sa to má zapiecť,preto:).Keď ti chutí surová zmes alebo zo zmesi vytvarované guľky konzumuj to kľudne tak.Mne to napríklad oveľa viac chutí zapečené:)


  • athelasil, 28. februára 2013 o 12:27
    mňam vyzerajú skvelo :)


  • verfrt26, 27. marca 2013 o 14:28
    Dnes som ich robila, chutili dobre, neboli veľmi sladké, čo oceňujem :) Dala som do nich asi tri polievkové lyžice brusníc. Chválim recept - rýchly, jednoduchý a chutný ;)


  • aleana, 5. apríla 2013 o 23:15
    @ossie - mám otázku:tá čokoláda sa dáva v akej forme? posekaná?


  • ossie, 6. apríla 2013 o 10:39
    áno,len nasekaná:)


  • patty, 13. apríla 2013 o 19:27
    @ossie - na koľko koľko stupňov ich dávaš do rúry ? ...


  • ossie, 14. apríla 2013 o 09:48
    180° približne 15-20 minút


  • patty, 14. apríla 2013 o 17:52
    Dakujem :)
    @ossie


  • olivka, 30. júna 2013 o 19:38
    úplne najlepšie, môžem robiť aj na tony aj tak sa vždy zjedia :D


  • alex37, 18. októbra 2013 o 09:22
    dnes sa na ne chystám :-)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist