Foto: acar
Vynikajúca štrúdla, pečiem ju takmer každú nedeľu :o)
10
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Z múky, zo smotany a soli vypracujeme hladké cesto. Rozdelíme na 4 časti. Vyvaľkáme na tenúčko, potrieme rozpusteným maslom, posypeme makom a cukrom a poukladáme vykostkované višne. Stočíme do závinu a potrieme rozpusteným maslom. Pečieme na plechu na silikónovej podložke na 180stupňov asi 20 minút.
Nenarocny receptik a naozaj vynikajuca zdrava strudla :o)
Dobry vecer, Anka :o)
Mame novy receptik...na vynikajucu zdravu strudlu...vyskusajte :o)
Pekny vecer. Jana
Jeeej, som rada, ze sa vam moj recept paci a verim, ze budete zo strudly ocareni rovnako ako ja :o)
ja z toho robim 4 strudle, ale kludne spravte tolko, kolko vyjde Vam :o)...spaldovu muku mozte nahradit klasickou hladkou a plnku si tiez mozte dat taku, aku mate radi :o)...papa
,,zdrava?"...
muka...spaldova,
slahacka...myslim, ze zdravsia ako tuk (hera..) v klasickom strudlovom ceste,
cukor...hnedy, trstinovy
:o)
:o)
To už v tom čase bolo dostať u nás špaldovú múku?