Zdravá ovsená kaša

Autor receptu: zdravoachutne

Viem, že tu je veľa receptov na rôzne kaše a tak ,ale ja sem pridávam aj video ako to má približne vyzerať, napísala som ho síce po anglicky, ale je obrázkové čiže to nie je problém :)

2
porcie
1 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Zapnite si sporák na slabší plyn.
  2. Dajte don studenú vodu spolu s vločkami.
  3. Keď vločky začnú mať kašovitu konzistenciu a voda bude mútna ( biela, je to sposobené vlakninou vo vločkách), pridajte ľanové semienka a škoricu.
  4. Premiešajte poriadne. Pridajte banán pokrájaný na tenke kolieska alebo popučený, Dajte do hrnca a vmiešajte, nechajte poležať cca 1 minutu.
  5. Kašu si dajte do misky a ozdobte si ju čímkolvek chcete. Najlepšie chutí s čerstvým ovocím, orechami škoricou/kokosom/kakaom, ale aj sušeným ovocím.