Zdravá ovsená kaša
Autor receptu: zdravoachutne
Viem, že tu je veľa receptov na rôzne kaše a tak ,ale ja sem pridávam aj video ako to má približne vyzerať, napísala som ho síce po anglicky, ale je obrázkové čiže to nie je problém :)
2 porcie |
1 minút príprava |
5 minút tepelná úprava |
Postup
- Zapnite si sporák na slabší plyn.
- Dajte don studenú vodu spolu s vločkami.
- Keď vločky začnú mať kašovitu konzistenciu a voda bude mútna ( biela, je to sposobené vlakninou vo vločkách), pridajte ľanové semienka a škoricu.
- Premiešajte poriadne. Pridajte banán pokrájaný na tenke kolieska alebo popučený,
Dajte do hrnca a vmiešajte, nechajte poležať cca 1 minutu.
- Kašu si dajte do misky a ozdobte si ju čímkolvek chcete. Najlepšie chutí s čerstvým ovocím, orechami škoricou/kokosom/kakaom, ale aj sušeným ovocím.