Zapekané fazuľové struky

Autor receptu

Erika Matonoková, Prešov


Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
25
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Fazuľku uvaríme v osolenej vode, strúhanku opražíme.

2

Pekáč ňou vysypeme a na ňu položíme uvarené fazuľové struky.

3

Zalejeme kyslou smotanou, na vrch poukladáme kúsky masla a zapečieme.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Európske gastronomické dedičstvo
Zoznámte sa so zaujímavými gastronomickými špecialitami z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.

7 nových toastových trendov
- Inzercia -
Verili by ste, že toasty a móda majú veľa spoločného? Keď sa Slovákmi obľúbeného jedla chopia módni blogeri a použijú kvalitné ingrediencie, bežný toast sa rázom premení na Fashion toast.

Bryndzové chuťovky
Tapas sú fenoménom španielskej kuchyne, španielskej pohostinnosti. Ide o malé chlebíky, hrianky či chuťovky, ktoré sa pripravujú na tisíce spôsobov.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 21/2015: Pohostenie pre priateľov Pohostenie pre priateľov
Časopis Varecha v piatok 22. mája v denníku Pravda.


TOPlist