Zapečený baklažán

kamjanka - fotkakamjanka, 30. augusta 2011
Zapečený baklažán
Foto: kamjanka
2
porcie
20 minút
príprava
20 minút
na 220 °C

Suroviny

2 kusy
1 balenie
4 ks




Postup

  1. 1

    Baklazany prerezeme vydlabeme, pokvapkame olivovym olejom a poukladame striedavo do baklazanu paradajky nakrajane na kolieska a mozarellu na platky. Posypeme struhanym parmezanom, zakryjeme alobalom a dame zapiect na 10minut. Po 10 minutach zlozime alobal a zapecieme do hneda.

Diskusia k receptu

murgaska
Vyborny recept.vcera som kupila baklazany a rozmyslam co s nimi......vyborna pomoc.mila Kamjanka...magda
violi
Ja robievam podobny recept, ale pouzivam aj to vydlabane vnutro baklazanu posekane nadrobno, zvacsa oprazene na cibuli. A do tejto zmesi potom pridavam co mam- niekedy len zeleninu, mozno pridat aj mlete ci sojove maso. Rajciny v akejkolvek forme + syr su nevyhnutnou sucastou tohto receptu :))



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia