Foto: jody
Nadšeným hubárom lovu zdar!!!
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Huby sme dávali zmesku - suchohríby, plávky, nožičky z rýdzikov... Zeleniny sme nedávali veľa, všetkej dokopy bolo toľko ako hríbov. Všetko nakrájame nadrobno. Na cibuľke spenenej do sklovita udusíme všetku zeleninu vrátane húb do mäkka. Dochutíme všetkými koreninami. Ak treba, podlejeme vodou. Nakoniec len trochu prihustíme škrobom. Baštíme buď samotné s chlebom...
-
2
...alebo si ho šupneme na tekvicovú omáčku...
-
3
Nehubári si omáčku vychutnajú s vajíčkom na hniličku. :-)
@Jody guláš vyzerá super, huby už rastú, zajtra ho varím ;-)