asi nezdravé, ale výborné
2-3
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčové paprčky, prerezané na polovice, do mäkka uvaríme, ako na huspeninu, so všetkymi prísadami.
- 2
vyberieme z vody, necháme vychladnúť. Obalíme v trojobale a vysmažíme vo friťáku.
- 3
príloha, zemiaková kaša Z vody urobím hociakú polievku alebo urobím šunku v aspiku, len nie je takú číra.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Už viem:)!
Potom som si už len prsty oblizovala pri telke a celú paprču som zjedla sama :)) - taká chrumkavá kožtička....mňam!
Dobrú chuť!