Výrazná polievka z červenej šošovice a sušených paradajok
Foto: pumaamravec
Výborná chuť sušených paradajok spolu so škoricou, kajenským korením a červenou šošovicou. Neobvyklá kombinácia ale veľmi dobre spolu ladiaca. :)
5 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Sušené rajčiny si nakrájame. Cibuľku a cesnak nasekáme nadrobno.
- 2
Na oleji orestujeme cibuľku skoro dozlatista. Potom pridáme cesnak a dorestujeme. Prisypeme rascu, škoricu, kajenské korenie, šošovicu, sušené rajčiny a bazalku. Premiešame a lahko osmahneme.
- 3
Prilejeme vývar, pridáme bobkový list a privedieme do varu. Varíme 15-20 minút. Vyberieme bobkový list a polievku rozmixujeme. Ochutíme soľou, chilli a citrónovou štavou. Podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@simona11 zatial mam 22 ale o 2 mesiace uz budem mat 23:D