Foto: 2010
Co s prezretymi bananami ? Tie cierne su tiez dobre ... Spravit z nich lacny rychly vyborny dezert Kuih Kodok tak ako dakde na Zobraziť celý popisCo s prezretymi bananami ? Tie cierne su tiez dobre ... Spravit z nich lacny rychly vyborny dezert Kuih Kodok tak ako dakde na uliciach juznej azie.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
My sme mali take nezvykle cervene ktore su sladsie a trochu chutia po malinach, ale aj tie klasicke su super.Banany roztlacime vidlickou na pyre.Muku preosejeme pridame k nej prasok do peciva, trosku soli a cukru , premiesame a pridame k bananovemu pyre a poriadne zmiesame. Cesticko odlozime na 15 minut do ladnicky. Tento recept je bez vajiciek ale su varianty aj s vajickami a troskou kokosoveho mlieka.
-
2
Do horuceho oleja pomocou dvoch lyzic vyberieme davku ktoru opatrne z nizka vlozime do oleja.Ja som daval do menej oleja tak nam vysli male lievance v azii ich davaju do vela oleja a viac muky a maju skor gulky. Pridame tolko aby sa nam olej nepodchladil. Oprazime z obidvoch stran do zlatista. Odlozime na papierovu servitku.
- 3
Servirujeme s dobrym pudingom a posypeme vsetko skoricou. Vyskusajte budete prekvapeny.Za malo penazi super dobrota.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
s jablkami,kukuricou,alebo ovocim ci zeleninou podla chuti ;-)
robila som v piatok večer, použila som naše klasické banány, je to fantastický dezert, podávali sme s banánovým pudingom a dala som viac cukru