Veľkonočná plnka II (fotorecept)

Veľkonočná plnka II (fotorecept)
Foto: ketty3811
ketty3811Ketty3811, recept pridal: 22. apríla 2011 23:00Ďalšie jeho recepty

Dnes som robila dva druhy plnky,tu je ten druhý.:-)

Suroviny

30
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Tak ako stále,pripravíme si suroviny.
Veľkonočná plnka II (fotorecept) - obrázok 1

2

Rožky aj údene mäso nakrájame na kocky.
Veľkonočná plnka II (fotorecept) - obrázok 2

3

Odlejeme si asi 2 dcl vody v ktorej sa varilo mäso a rozpustíme si v ňom maslo.
Veľkonočná plnka II (fotorecept) - obrázok 3

4

Vmiešame žĺtka osolíme a okoreníme.
Veľkonočná plnka II (fotorecept) - obrázok 4

5

Vlejeme k nakrájaným rožkom.
Veľkonočná plnka II (fotorecept) - obrázok 5

6

Prisypeme nakrájanú petržlenovú vňať,žihľavu
Veľkonočná plnka II (fotorecept) - obrázok 6

7

a nakrájané údene mäso.
Veľkonočná plnka II (fotorecept) - obrázok 7

8

Posypeme PDP a pridáme sneh z bielkov.
Veľkonočná plnka II (fotorecept) - obrázok 8

9

Premiešame a vložíme do vymastenej a vysypanej formy.
Veľkonočná plnka II (fotorecept) - obrázok 9

10

Pečieme na 180°C asi 30-40 minút.
Veľkonočná plnka II (fotorecept) - obrázok 10

11

Ja som robila iba z polovičnej dávky,takže mi vyšlo iba na pol formy.Robím to aj vo forme na srnčí chrbát.:-)
Veľkonočná plnka II (fotorecept) - obrázok 11



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • enerrgizer, 23. apríla 2011 o 09:14
    jedna krajšia ako druhá, dnes budem robiť podľa teba :-)


  • altyn, 23. apríla 2011 o 09:23
    A aj túto si odložím! :-)))


  • sjuz, 23. apríla 2011 o 09:47
    tiež KK, vyzerá super, aj receptík je presne podľa mojej chuti:)!


  • violetacamorova, 23. apríla 2011 o 10:04
    pekná plnka, mám veľmi rada, ale som doteraz varila, pečená sa mi páči.


  • jatanika, 23. apríla 2011 o 11:45
    mňam!


  • frezia68, 23. apríla 2011 o 11:53
    Výborná plnka :-))) urobím.


  • ketty3811, 23. apríla 2011 o 15:57
    Ďakujem,vyskúšajte,určite vám bude chutiť.:-)


  • baculata, 23. apríla 2011 o 16:34
    Velmi pekne dakujem za recepty na plnku, u nás nie su vi zvyku, suseda Má MANžELA Z kOšíC A DEBATOVALI SME O HRUDKE A PLNKE, MALA MI DAT RECEPTY, ALE SME V KOLOTOCI NESTIHLI, DAKUJEM NEMUSIM JU ZATAZOVAT.


  • enerrgizer, 23. apríla 2011 o 18:21
    upečené, ochutnané, výborné...spojil so tvoje dva recepty a máme doma perfektnú plnku, ďakujem :-)


  • cica2, 23. apríla 2011 o 18:45
    to musí byť dobrota, máme velmi radi všetky plnky a rada vyskúšam aj tvoje obidve:)) Krásne recepty, si šikuľka!


  • marianne69, 24. apríla 2011 o 12:10
    .....bude vyborna(KK) jedna lepsia ako druha...


  • skalnicka, 24. apríla 2011 o 12:23
    Podobnú robievam...ďakujem vyskúšam aj tvoju


  • tasnim, 24. apríla 2011 o 12:52
    mozem sa opytat ake by to bolo s kuracim masom? skusal to niekto? ja totiz nemozem bravcove...tak som rozmyslala s cim zamenit to udeene ;) dakujem


  • ketty3811, 24. apríla 2011 o 22:46
    S kuracím som to neskúšala,ale mohlo by sa vyskúšať údené kuracie mäso.Ešte raz ďakujem za vaše ohlasy.:-)


  • helca103, 24. apríla 2011 o 23:43
    pečenú nepoznám ale určite skúsim pretože u nás sa takéto papkanie rýchlo minie


  • janger, 25. apríla 2011 o 21:41
    Aj tato plnka je iste velmi dobra! Vyzera vyborne :-).


  • jancinkin, 24. marca 2012 o 10:56
    U nás sa tomu hovorí,Veľkonočná baba.


  • jan1950, 9. apríla 2012 o 12:48
    Ahoj ketty,ten recept nema chybu.....senzacny...ja som ho robil dnes,ked su sviatky tak stale nieco varim a vymyslam...xi..tu bola velka noc vlastne vcera,deti hladali vajicka a hlavne darceky....pouzil som vodu s varenej domacej klobasky,dobre vyudenej...ochutnal som to za horuca aj s udenym syrom...


  • marta5, 30. marca 2014 o 19:09
    Ja som skúsila tu plnku minulý rok s bravčovým mäsom/nedala som údené/,no bolo fantastické-najprv som mäso uvarila a potom nakrájala na kocky a pridala podľa receptu prísady a dala zapiecť.Iste spravím aj toho roku-bolo báječné. Ďakujem za súper recept.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Morčacie rolky
Už po šestnásty raz sa v Hotelovej akadémii v Piešťanoch nedávno uskutočnila medzinárodná súťaž mladých somelierov. Dva tucty vedomostne nabitých

Diétna paradajková
Šesť pôstnych týždňov pominulo. Prichádzajú veľkonočné sviatky. Zelený štvrtok, Veľký piatok, Biela sobota, Veľkonočná nedeľa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist