Vanilkové rožky

Vanilkové rožky
Foto: Pravda archív
redakciaRedakcia, recept pridal: 4. decembra 2009 15:52Ďalšie jeho recepty


Suroviny

20
minút
príprava
12
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

Zo surovín vypracujeme cesto a necháme vychladnúť. Potom formujeme na plech malé rohlíčky.

Pečieme pri teplote 180 stupňov Celzia asi 12 minút.

Ešte teplé obalíme vo vanilkovom cukre.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

7 komentárov k receptuMožnosť mazania komentárov autorom receptu bola zrušená na základe diskusie s používateľmi. Nech nie je diskusia na Vareche o cenzúre názorov, ktoré sa nám nepáčia, ale o receptoch, varení a jedení. Každému chutí niečo iné, koľko ľudí toľko chutí. Tak sa nehádajme, a radšej vylepšujme recepty.
  • arinad, 7. decembra 2009 o 19:00
    Mám viac receptov na vanilkové rožky, ale rada vuskúšam aj tento.


  • limetka1311, 10. decembra 2009 o 17:43
    urobila som ho,je super,ale piekla som to trochu dlhšie asi 15 až 20 minút


  • porzellanka, 26. novembra 2010 o 10:57
    Prave idem piect vanilkove rozky, isla som sa pozriet na varechu, ze porovnam recepty - a je to presne moj recept, ktory mam od nasej babky. takze budu skvele.


  • foska, 13. decembra 2010 o 14:43
    Dnes som ich spravila z lieskovcov a su vyborne. Dik za recept! ;)


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 3 komentárov)
  • dada2004, 13. decembra 2010 o 19:28
    Ja som ich tiez robila ale mam ich tvrde-chrumkave...Preco????


  • tanik35, 19. decembra 2010 o 12:52
    dada2004 možno si ich nechala dlhšie piecť, oni potom moc vyschnú...


  • jozka2, 9. novembra 2013 o 19:35
    oni vyschnu ale po casezmaknu a su vyborne.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist