Vanilkové rožky

Vanilkové rožky
Foto: Pravda archív
redakciaRedakcia, Bratislava, recept pridal: 4. decembra 2009 15:52Ďalšie jeho recepty


Suroviny

20
minút
príprava
12
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Zo surovín vypracujeme cesto a necháme vychladnúť. Potom formujeme na plech malé rohlíčky.

2

Pečieme pri teplote 180 stupňov Celzia asi 12 minút.

3

Ešte teplé obalíme vo vanilkovom cukre.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 6 ľudí (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    arinad, 7. decembra 2009 o 19:00
    Mám viac receptov na vanilkové rožky, ale rada vuskúšam aj tento.


  • Vymazať

    limetka1311, 10. decembra 2009 o 17:43
    urobila som ho,je super,ale piekla som to trochu dlhšie asi 15 až 20 minút


  • Vymazať

    porzellanka, 26. novembra 2010 o 10:57
    Prave idem piect vanilkove rozky, isla som sa pozriet na varechu, ze porovnam recepty - a je to presne moj recept, ktory mam od nasej babky. takze budu skvele.


  • Vymazať

    foska, 13. decembra 2010 o 14:43
    Dnes som ich spravila z lieskovcov a su vyborne. Dik za recept! ;)


  • Vymazať

    dada2004, 13. decembra 2010 o 19:28
    Ja som ich tiez robila ale mam ich tvrde-chrumkave...Preco????


  • Vymazať

    tanik35, 19. decembra 2010 o 12:52
    dada2004 možno si ich nechala dlhšie piecť, oni potom moc vyschnú...


  • Vymazať

    jozka2, 9. novembra 2013 o 19:35
    oni vyschnu ale po casezmaknu a su vyborne.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Modranské rakvičky
Nebojte sa, nepôjdeme na kar. „Po rozum“ pôjdeme do kuchyne Aničky Horáčkovej do Sudoměříc.

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist