Vanilkové rožky

Vanilkové rožky
Foto: Pravda archív
redakciaRedakcia, recept pridal: 4. decembra 2009 15:52Ďalšie jeho recepty


Suroviny

20
minút
príprava
12
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Zo surovín vypracujeme cesto a necháme vychladnúť. Potom formujeme na plech malé rohlíčky.

2

Pečieme pri teplote 180 stupňov Celzia asi 12 minút.

3

Ešte teplé obalíme vo vanilkovom cukre.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 5 ľudí (3,8 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    arinad, 7. decembra 2009 o 19:00
    Mám viac receptov na vanilkové rožky, ale rada vuskúšam aj tento.


  • Vymazať

    limetka1311, 10. decembra 2009 o 17:43
    urobila som ho,je super,ale piekla som to trochu dlhšie asi 15 až 20 minút


  • Vymazať

    porzellanka, 26. novembra 2010 o 10:57
    Prave idem piect vanilkove rozky, isla som sa pozriet na varechu, ze porovnam recepty - a je to presne moj recept, ktory mam od nasej babky. takze budu skvele.


  • Vymazať

    foska, 13. decembra 2010 o 14:43
    Dnes som ich spravila z lieskovcov a su vyborne. Dik za recept! ;)


  • Vymazať

    dada2004, 13. decembra 2010 o 19:28
    Ja som ich tiez robila ale mam ich tvrde-chrumkave...Preco????


  • Vymazať

    tanik35, 19. decembra 2010 o 12:52
    dada2004 možno si ich nechala dlhšie piecť, oni potom moc vyschnú...


  • Vymazať

    jozka2, 9. novembra 2013 o 19:35
    oni vyschnu ale po casezmaknu a su vyborne.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist