Foto: jabath
Ak sa chystate na fašiangové šišky, zabudnite na piplavú klasiku! Tieto šištičky sú hotové za 15 minút a sú úplne skvelé!
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetky ingrediencie zmiešame na redšie cesto. Ja som použila kelímkový tvaroh Rajo jemný hrudkovitý a polovicu múky som nahradila špaldovou. V hrnci s priemerom cca 20 cm rozpálime olej - mal by byť aspoň vo výške 3cm.
-
2
Polievkovou lyžicou naberáme cesto a dávame do zlatista vypražiť na olej. Upečené šištičky vyberáme na kuchynskú papierovú utierku. Mne vyšlo 21 kúskov.
Môžem poprosím recept na tú cukrovú polevu a aj na tú karamelovu slanú? relaxx11@azet.sk