Trojfarebné bravčové rezy

Autor receptu: redakcia

4
porcie
30 minút
príprava
25 minút
na 180 °C

Postup

  1. Rezne z karé rozklepeme, osolíme a okoreníme. Potrieme ich nasekaným cesnakom. Na olivovom oleji restujeme najemno nasekanú cibuľu s plátkami cesnaku. Do základu pridáme umytý osušený listový špenát, drvené korenie, soľ a chvíľu všetko podusíme. Necháme vychladnúť.
  2. Na rezne poukladáme syr, najlepšie ementál, nakladané čili papričky a špenát. Zrolujeme ich, ešte raz zvrchu osolíme, okoreníme a zabalíme do alobalu.
  3. Pripravené mäso dáme piecť vo vodnom kúpeli na 180 °C približne 25 minút. Hotovú roládu necháme vychladnúť, odbalíme ju a nakrájame.