Trojfarebné bravčové rezy
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
30 minút príprava |
25 minút na 180 °C |
Postup- Rezne z karé rozklepeme, osolíme a okoreníme. Potrieme ich nasekaným cesnakom. Na olivovom oleji restujeme najemno nasekanú cibuľu s plátkami cesnaku. Do základu pridáme umytý osušený listový špenát, drvené korenie, soľ a chvíľu všetko podusíme. Necháme vychladnúť.
- Na rezne poukladáme syr, najlepšie ementál, nakladané čili papričky a špenát. Zrolujeme ich, ešte raz zvrchu osolíme, okoreníme a zabalíme do alobalu.
- Pripravené mäso dáme piecť vo vodnom kúpeli na 180 °C približne 25 minút. Hotovú roládu necháme vychladnúť, odbalíme ju a nakrájame.
|